“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

T a n é v n y i t ó 2 0 1 9: segítségeddel fesztivált nyerhet az iskolád!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2019. május 22., szerda 15:54

 

Támogasd az iskolakezdést ott, ahol a legnehezebb a szeptember és nyerj iskoládnak egy Évnyitó Fesztivált! Mező Misi a talpalávalót, Polgár Tünde a jó hangulatot, a Baptista Szeretetszolgálat a „vásárfiát” és a remek falatokat biztosítja a nagyszerűnek ígérkező eseményhez. Gyűjtsétek össze június 3. és 14. között azt, amire már nincs szükségetek, mert sok lett, kicsi lett, más kellett, vagy éppen megmaradt, de még használható, ám nélküle Ti se kezdtétek volna el a sulit! A Baptista Szeretetszolgálat pedig eljuttatja az adományokat oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.


Gyűjtsétek össze június 3. és 14. között azt, amire már nincs szükségetek, mert sok lett, kicsi lett, más kellett, vagy éppen megmaradt, de még használható, ám nélküle Ti se kezdtétek volna el a sulit! A Baptista Szeretetszolgálat pedig eljuttatja az adományokat oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.

A legtöbb iskolaszert és tanszert összegyűjtő iskola megnyeri 2019 legmenőbb tanévnyitóját! Induljon vidáman az iskolakezdés mindenkinek!

A Baptista Szeretetszolgálatnál hiszünk abban, hogy minden kis- és nagy gyereknek jár az esély; az egyenlő esély arra, hogy oktatási intézményének aktív nebulója lehessen, megvalósíthassa álmait, s azzá válhasson, ami lenni szeretne. Aki örömmel, motiváltan, megfelelő alapok és feltételek birtokában, teli suli pakkal a hátán vághat neki a nagy kalandnak, s családjának nehéz anyagi helyzete nem lehet akadálya tanulásának.

Fogjunk össze a rászoruló a gyerekekért és családjaikért!

Gyűjtsétek össze az adományokat iskolátokban, hogy eljuttathassuk őket oda, ahol arra a legnagyobb szükség van! Értesíts minket, érdeklődj a részletek felől a sulipakk@baptistasegely.hu email címen, vagy a 20 261-2039-as telefonszámon!

Hívd a 1355-ös adományvonalat! Hívásoddal 300 Ft-al támogatod a rászoruló gyerekek beiskolázását. Augusztustól online is adományozhatsz iskolacsomagot a www.liliputjatek.hu oldalon.

A kampány folytatódik, figyeld ezzel kapcsolatos további híreinket!

Sulipak(k)olj Te is!

 

 

 

 

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Támogatott lakhatás pszichiátriai betegeknek Esztergomban

Esztergom - A Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ és a Tábita Alapszolgáltatási Központ csütörtökön délelőtt ünnepélyes külsőségek mellett zárta a „Támogatott lakhatás kialakítása és alapszolgáltatások fejlesztése Esztergomban” című projektet. Az esemény keretein belül adták át a Petőfi Sándor utcában lévő, pszichiátriai betegek számára újonnan kialakított támogatott lakhatás épületét is.

Lap tetejére