“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Cipősdoboz ünnepség a Beregháton

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. december 15., csütörtök 18:19

 

A Baptista Szeretetszolgálat idén tizenharmadik alkalommal hirdette meg hagyományos Cipősdoboz Akcióját, amelynek során az adventi időszakban országszerte sok ezer cipősdoboznyi ajándékot gyűjtenek össze és juttatnak el hátrányos helyzetű gyermekek számára. Az akció egyik kiemelt eseményeként december 15-én, csütörtökön délután a tiszaszalkai Hétvezér Baptista Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskolában idén immár harmadik alkalommal mintegy hétszáz rászorult, többségében halmozottan hátrányos helyzetű gyermek kapott karácsonyi ajándékot, közülük sokan más, környékbeli, beregháti intézményekből érkeztek az ünnepségre. A tanulók kedves és színvonalas műsorral készültek az eseményre. Az ünnepség résztvevőit Csató Kornélia iskolaigazgató, majd az intézményfenntartó nevében Révész Szilvia, a Baptista Szeretetszolgálat kommunikációs igazgatója köszöntötte, aki elmondta: a kiosztott cipősdoboz ajándékok nagy része az országos akció központi gyűjtőhelyéről, a budapesti Deák téri Cipősdoboz Várból érkezett a tiszaszalkai iskolába, hogy boldog perceket hozzon a karácsonyt váró kisdiákoknak.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére