“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Cipősdoboz Akció kampánynyitó Joulupukkival, a finn Mikulással

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. november 26., csütörtök 14:31

 

Az akció indításának napján, november 29-én, vasárnap 14 órakor a részletekről és egy Magyarországon a segélyprogramok között egyedülálló módszer bevezetéséről számolnak be a segélyszervezet képviselői a budapesti Deák téren felállított Cipősdoboz Várnál. Az eseményen jelen lesznek a Cipősdoboz Akció jószolgálati nagykövetei, Weisz Fanni és Mező Misi, a Baptista Szeretetszolgálat vezetői és a partnerek képviselői. A sajtómegnyitót követően 15 órától a finn Mikulás, Joulupukki személyesen látogat el a Cipősdoboz Várba, ahol találkozik cipősdoboz ajándékot átadó gyerekekkel és az érdeklődőkkel.  A Baptista Szeretetszolgálat az elmúlt esztendőben mintegy 50 ezer cipősdoboz ajándékot juttatott el a rászoruló gyerekekhez.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére