X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Békésen megkezdődhet egy újabb, negyven személyes CSÁO építése

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2021. április 08., csütörtök 11:58

 

Békés – Rövidesen egy újabb Családok Átmeneti Otthonával bővülhet a baptista intézmények nagy családja, kezdődhet az építkezés! 

 

Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek közösségéhez tartozó Országos Szociális Intézményfenntartó Központ (ORSZIK) ügyvezető igazgatója és Kálmán Tibor, Békés város polgármestere április 7-én adásvételi szerződést írtak alá, amelynek értelmében az ORSZIK megvásárolta azt a telket, amelyre a segélyszervezet rövidesen megkezdheti egy negyven személy ellátásához szükséges Családok Átmeneti Otthonának az építését.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Bővítését tervezik hazánk egyetlen gyermekhospice-házának

Törökbálint - Az élő szeretet és az emberi méltóság megjelenítője a Tábitha-ház - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, a Pest megyei Törökbálinton, a gyermekhospice-ház fennállásának tizedik évfordulóján.

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Lap tetejére