X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Baptista suliból New York és Washington színpadjaira

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2017. november 03., péntek 10:52

 

A Baptista Szeretetszolgálat meghallgatást hirdet a fenntartásában működő iskolák felső tagozatos és középiskolás tanulóinak.

Követelmény: kiváló énekhang, az ének-zene, kóruséneklés szeretete, jártasság szólaméneklésben. A 20 legjobbnak ítélt énekesből szervezett kórus egy többállomásos amerikai turnén vehet részt, mely során a lenyűgöző New York és a főváros Washington D.C. színpadjain is felléphet.

A meghallgatás kötelező darabja: az „Amazing Grace” két perces részlete, kísérettel, amely letölthető itt., valamint egy szabadon választott dalrészlet (legfeljebb két perc), kíséret nélkül. A meghallgatás a jelentkezők számától függően kétkörös is lehet, erről helyben adunk tájékoztatást!

Időpont: 2017. november 18. szombat 10.00 órától

Helyszín:         Wesselényi utcai Baptista templom színházterme

1077 Budapest, Wesselényi utca 53.

Zsűri:               Bolyki Balázs, Mező Misi és Szabó Balázs

Jelentkezés:    ITT!

Információ:     Gál Dávid nemzetközi igazgató, david@baptistasegely.hu, 06 1 466 5978

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Rescue24 is részt vett az országos katasztrófavédelmi gyakorlaton

Mátraszentimre – A téli időszak veszélyeire való felkészülés jegyében tartottak országos gyakorlatot a Rescue24 speciális mentőcsapat tagjainak részvételével a katasztrófavédelem, a rendőrség, a közútkezelő és az erdészet szakemberei november 18-án.

Díjak és elismerések a 2017-es esztendőben

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2017. év elismeréseit november 16-án a Zeneakadémián adták át.

Továbbra is egyedülállóak a baptista robotikások sikerei!

Szeged – A baptista robotikás csapatok minap megvédték magyar bajnoki címűket és ezzel nemzetközi és országos versenyeken elért dobogós helyezéseik száma 115-re emelkedett.

Lap tetejére