“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

B49 munkamegbeszélés Velencén

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. szeptember 22., hétfő 11:27

B49 munkamegbeszélés Velencén

Két napos munkamegbeszélés volt a hétvégén Velencén, ahol a B49 munkacsoport munkatársai, a Baptista Egyház misszió igazgatója, iskolalelkészek, és az iskolák képviseletében iskolaigazgatók ültek le, hogy közösen dolgozzák ki a következő időszak munkamenetét. Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke egy bibliai történettel nyitotta meg a találkozót. Naámán, egy reménytelennek tűnő helyzetben lévő vezető történetében Isten egy teljesen új megoldást hozott válaszul arra a kihívásra, ami az útjába került, egy gyógyíthatatlan betegség formájában. Bár egy kitűnő terve volt, ami nagyszerűnek tűnt, és ez alapján szerette volna megoldani a helyzetet, Istennek azonban volt egy tökéletes terve, ami alapján átélhette a teljes gyógyulást. “Bármilyen nagyszerű tervünk is van, engedjük, hogy Isten adja át nekünk a saját tervét, és így ne a saját pozíciónkból döntsünk, hanem Isten pozíciójából!” Ezekkel a gondolatokkal indult útjára a hétvége, ahol munkacsoportos megbeszéléseken és előadásokon oszthatjuk meg egymással ötleteinket, terveinket. 
A B49 iskolagyülekezet első nagyobb megmozdulása jövő héten Budapesten és Pécsen lesz, ahol az LZ7 brit rap zenekar, Mező Misi, a Magna Cum Laude fronténekese zenével, és Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke pedig a “Mennyei-pokoli történetek” című előadással fog szolgálni abban az öt baptista iskolában. Hisszük, és reméljük, hogy Isten egy nagyszerű időszakot ad nekünk, ahol az intézményeinkben lévő 17.000 diák életére hatással lehetünk. 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére