X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

B49 munkamegbeszélés Velencén

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. szeptember 22., hétfő 11:27

B49 munkamegbeszélés Velencén

Két napos munkamegbeszélés volt a hétvégén Velencén, ahol a B49 munkacsoport munkatársai, a Baptista Egyház misszió igazgatója, iskolalelkészek, és az iskolák képviseletében iskolaigazgatók ültek le, hogy közösen dolgozzák ki a következő időszak munkamenetét. Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke egy bibliai történettel nyitotta meg a találkozót. Naámán, egy reménytelennek tűnő helyzetben lévő vezető történetében Isten egy teljesen új megoldást hozott válaszul arra a kihívásra, ami az útjába került, egy gyógyíthatatlan betegség formájában. Bár egy kitűnő terve volt, ami nagyszerűnek tűnt, és ez alapján szerette volna megoldani a helyzetet, Istennek azonban volt egy tökéletes terve, ami alapján átélhette a teljes gyógyulást. “Bármilyen nagyszerű tervünk is van, engedjük, hogy Isten adja át nekünk a saját tervét, és így ne a saját pozíciónkból döntsünk, hanem Isten pozíciójából!” Ezekkel a gondolatokkal indult útjára a hétvége, ahol munkacsoportos megbeszéléseken és előadásokon oszthatjuk meg egymással ötleteinket, terveinket. 
A B49 iskolagyülekezet első nagyobb megmozdulása jövő héten Budapesten és Pécsen lesz, ahol az LZ7 brit rap zenekar, Mező Misi, a Magna Cum Laude fronténekese zenével, és Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke pedig a “Mennyei-pokoli történetek” című előadással fog szolgálni abban az öt baptista iskolában. Hisszük, és reméljük, hogy Isten egy nagyszerű időszakot ad nekünk, ahol az intézményeinkben lévő 17.000 diák életére hatással lehetünk. 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Fejlesztés a hátrányos helyzetű gyermekekért a Bükk egyik falujában

Bükkszentmárton – A Baptista Szeretetszolgálat nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek lesznek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely hetekkel korábban a Bükk-hegység egyik falujában kezdődött el. A projekt résztvevői és a helybéliek április 24-én, szerdán találkoztak a helyszínen, hogy rövid ünnepség keretein belül üdvözöljék a beruházás sikerét.

Lap tetejére