X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Azokat is segítjük, akik a legtöbbet teszik értünk ebben a helyzetben

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. április 20., hétfő 06:09

 

Budapest – Egyebek mellett hétezer gyros tálat osztottak szét az elmúlt negyven napban Baricz Dezső programvezető szervezésében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei fővárosi egészségügyi intézmények dolgozói között. 

Az akció sikere elsősorban a Pizza King Expressz mintegy 12 millió forint értékű támogatásának, Melhem Saad étteremlánc tulajdonosnak köszönhető. Az adományt – az étel mellett 2000 darab C-vitaminos POKKA üdítőitalt is – összesen kilenc budapesti kórházba és az Országos Mentőszolgálatnak juttatja el a segélyszervezet a koronavírus-járvány miatt kialakult szükséghelyzet első napjaitól fogva. A gyros mellett már eddig is több mint 3600 pizzát és 5500 Herbal Natural Drink üdítőt, valamint 1200 energiaitalt is ajándékoztak a munkatársak és az önkéntesek a kórházak, valamint a mentőszolgálat dolgozóinak.   

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Bővítését tervezik hazánk egyetlen gyermekhospice-házának

Törökbálint - Az élő szeretet és az emberi méltóság megjelenítője a Tábitha-ház - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, a Pest megyei Törökbálinton, a gyermekhospice-ház fennállásának tizedik évfordulóján.

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Lap tetejére