X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Az „Együtt-Értük” Alapítvány megköszönte

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. január 15., péntek 16:36

 

Orbánné Molnár Anikó, az alapítvány létrehozója, a kuratórium elnöke az eseményen beszámolt az elmúlt év gazdag és sokrétű tevékenységéről. Támogatták a sérült gyermekek rehabilitációját, nyári táborok megvalósulásához járultak hozzá. A fiatalok tehetséggondozása évek óta szerepel az alapítvány tevékenységei között, miközben programot hirdettek az integráció jegyében és jótékonysági koncertet szerveztek a helyi kulturális központ támogatásával. Diák-önkéntes programot működtetnek, mentálhigiénés kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak családok részére. Pályázatok révén sportszereket vásároltak, integrált „öko-kuckó” foglalkozásokat szerveztek. Az alapítvány kuratóriuma a rendezvényen köszönte meg a Baptista Szeretetszolgálat, a Fehérvár Travel, a martonvásári önkormányzat és az ÉTA Szövetség támogatását, segítségét. Az évértékelő rendezvényt a Nemzeti Táncszínház révén a Netz Táncprodukció műsora zárta.

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Fejlesztés a hátrányos helyzetű gyermekekért a Bükk egyik falujában

Bükkszentmárton – A Baptista Szeretetszolgálat nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek lesznek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely hetekkel korábban a Bükk-hegység egyik falujában kezdődött el. A projekt résztvevői és a helybéliek április 24-én, szerdán találkoztak a helyszínen, hogy rövid ünnepség keretein belül üdvözöljék a beruházás sikerét.

Lap tetejére