X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Az „Együtt-Értük” Alapítvány megköszönte

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. január 15., péntek 16:36

 

Orbánné Molnár Anikó, az alapítvány létrehozója, a kuratórium elnöke az eseményen beszámolt az elmúlt év gazdag és sokrétű tevékenységéről. Támogatták a sérült gyermekek rehabilitációját, nyári táborok megvalósulásához járultak hozzá. A fiatalok tehetséggondozása évek óta szerepel az alapítvány tevékenységei között, miközben programot hirdettek az integráció jegyében és jótékonysági koncertet szerveztek a helyi kulturális központ támogatásával. Diák-önkéntes programot működtetnek, mentálhigiénés kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak családok részére. Pályázatok révén sportszereket vásároltak, integrált „öko-kuckó” foglalkozásokat szerveztek. Az alapítvány kuratóriuma a rendezvényen köszönte meg a Baptista Szeretetszolgálat, a Fehérvár Travel, a martonvásári önkormányzat és az ÉTA Szövetség támogatását, segítségét. Az évértékelő rendezvényt a Nemzeti Táncszínház révén a Netz Táncprodukció műsora zárta.

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Megújult otthonban várjuk a rászoruló, támogatott családokat

Debrecen – Június 25-én, kedden ünnepélyes külsőségek mellett nyitottuk meg a „Kamilla” Családok Átmeneti Otthonának korszerű, új épületét.

Folytatódik a kiváló együttműködés a Magyar Honvédséggel

Ócsa – Negyedik alkalommal rendezte meg nemzetközi, úgynevezett „nem kinetikus képességek” alkalmazásán alapuló gyakorlatát az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ, melynek látogatói napjára a Baptista Szeretetszolgálat is meghívást kapott.

Ügyességi és logikai feladatokkal vártuk a fiatalokat a gyermekfesztiválon

Fót - Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is ott voltunk a sorrendben hetedik alkalommal megrendezett fóti Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválon, ahol "hétpróbás" feladatokat állítottunk össze a fiatalok számára. Köszönjük a hozzánk csatlakozott önkéntesek értékes segítségét!

Lap tetejére