“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Az „Együtt-Értük” Alapítvány megköszönte

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. január 15., péntek 16:36

 

Orbánné Molnár Anikó, az alapítvány létrehozója, a kuratórium elnöke az eseményen beszámolt az elmúlt év gazdag és sokrétű tevékenységéről. Támogatták a sérült gyermekek rehabilitációját, nyári táborok megvalósulásához járultak hozzá. A fiatalok tehetséggondozása évek óta szerepel az alapítvány tevékenységei között, miközben programot hirdettek az integráció jegyében és jótékonysági koncertet szerveztek a helyi kulturális központ támogatásával. Diák-önkéntes programot működtetnek, mentálhigiénés kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak családok részére. Pályázatok révén sportszereket vásároltak, integrált „öko-kuckó” foglalkozásokat szerveztek. Az alapítvány kuratóriuma a rendezvényen köszönte meg a Baptista Szeretetszolgálat, a Fehérvár Travel, a martonvásári önkormányzat és az ÉTA Szövetség támogatását, segítségét. Az évértékelő rendezvényt a Nemzeti Táncszínház révén a Netz Táncprodukció műsora zárta.

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére