“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Autós jótékonysági felvonulás a szegénység világnapja alkalmából

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2019. október 23., szerda 17:57

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat a szegénység világnapja alkalmából jótékonysági felvonulást szervezett limuzinokkal és luxusautókkal, rendőri kísérettel.

Mintegy 150-200 hátrányos helyzetű gyermek számára sikerült rendkívüli élményt szereznie a Baptista Szeretetszolgálatnak: Budapest útjain 20-30 limuzinból és luxusautóból álló felvonuláson vehettek részt október 22-én, kora délután kicsik és nagyok. Az esemény fő támogatója Mága Zoltán hegedűművész volt, de a résztvevők között köszönthette Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója és Baricz Dezső programvezető például Polgár Tündét is. A nem mindennapi konvoj a Hősök terétől indult és a fontosabb látványosságokat érintve haladtak az autók a fővárosban. A segélyszervezet idén már másodjára szervezte meg ezt a programot, ezúttal a szegénység világnapja alkalmából helyezve a hangsúlyt a jótékonykodásra.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Vízkereszt-napi istentisztelet a szigetszentmiklósi baptista gyülekezetnél

Koncertshow a jótékonyság jegyében

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 16. alkalommal hirdette meg Cipősdoboz Akcióját, melynek eredményeként 60 260 ajándékkal teli doboz gyűlt össze, mondta el köszöntőjében Gál Dávid ügyvezető igazgató 2019. december 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában az „Igazából karácsony” címmel megrendezett Budafoki Dohnányi Zenekar (BDZ) koncertshow megnyitóján.

A 2019-es esztendőben is nagy sikerrel zárt a Cipősdoboz Akció. Köszönjük!

Budapest – Több mint 60 ezer cipősdoboz ajándékot gyűjtött össze a 2019-es évben a jótékonysági programot 16. alkalommal lebonyolító Baptista Szeretetszolgálat. Az évről-évre egyre népszerűbb Cipősdoboz Akció bázisa idén is a budapesti Deák tér melletti Cipősdoboz Vár volt. A kampány újabb gyűjtőpontokkal bővült, országszerte már 350 helyen vártuk az adományokat.

Lap tetejére