X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Autós jótékonysági felvonulás a szegénység világnapja alkalmából

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2019. október 23., szerda 17:57

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat a szegénység világnapja alkalmából jótékonysági felvonulást szervezett limuzinokkal és luxusautókkal, rendőri kísérettel.

Mintegy 150-200 hátrányos helyzetű gyermek számára sikerült rendkívüli élményt szereznie a Baptista Szeretetszolgálatnak: Budapest útjain 20-30 limuzinból és luxusautóból álló felvonuláson vehettek részt október 22-én, kora délután kicsik és nagyok. Az esemény fő támogatója Mága Zoltán hegedűművész volt, de a résztvevők között köszönthette Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója és Baricz Dezső programvezető például Polgár Tündét is. A nem mindennapi konvoj a Hősök terétől indult és a fontosabb látványosságokat érintve haladtak az autók a fővárosban. A segélyszervezet idén már másodjára szervezte meg ezt a programot, ezúttal a szegénység világnapja alkalmából helyezve a hangsúlyt a jótékonykodásra.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Ágyakat ajánlottak fel az intézményeinkben élők számára

Sárvár - A Baptista Szeretetszolgálat adományozási igazgatósága minap a sárvári Ensana Thermal Hotel jótékony felajánlását vehette át a Vas megyei üdülővárosban.

Filmvetítés az emberkereskedelemről: a bevétel programunkat segíti

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni küzdelmét segíti egy rövidesen sorra kerülő filmvetítés is.

Az Európai Baptista Szövetség elnöke megköszönte a segélyszervezet munkáját

Balatonszemes - Hazánkban járt Dr. Meego Remmel észt baptista lelkipásztor, az Európai Baptista Szövetség újonnan hivatalba lépett elnöke.

Lap tetejére