X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Autós jótékonysági felvonulás a szegénység világnapja alkalmából

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2019. október 23., szerda 17:57

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat a szegénység világnapja alkalmából jótékonysági felvonulást szervezett limuzinokkal és luxusautókkal, rendőri kísérettel.

Mintegy 150-200 hátrányos helyzetű gyermek számára sikerült rendkívüli élményt szereznie a Baptista Szeretetszolgálatnak: Budapest útjain 20-30 limuzinból és luxusautóból álló felvonuláson vehettek részt október 22-én, kora délután kicsik és nagyok. Az esemény fő támogatója Mága Zoltán hegedűművész volt, de a résztvevők között köszönthette Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója és Baricz Dezső programvezető például Polgár Tündét is. A nem mindennapi konvoj a Hősök terétől indult és a fontosabb látványosságokat érintve haladtak az autók a fővárosban. A segélyszervezet idén már másodjára szervezte meg ezt a programot, ezúttal a szegénység világnapja alkalmából helyezve a hangsúlyt a jótékonykodásra.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Bővítését tervezik hazánk egyetlen gyermekhospice-házának

Törökbálint - Az élő szeretet és az emberi méltóság megjelenítője a Tábitha-ház - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, a Pest megyei Törökbálinton, a gyermekhospice-ház fennállásának tizedik évfordulóján.

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Lap tetejére