X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Átadták a Hegymenet Klubot Hatvanban

Szerző: Süni Bejegyzés: 2014. január 21., kedd 11:48

Az ünnepségen beszédet mondott Szabó Zsolt országgyűlési képviselő, Hatvan város polgármestere, valamint Somogyi Mária intézményvezető. Köszöntőbeszéde után Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat lelkész elnöke megáldotta a Hegymenet Klub épületét, ellátottjait és munkatársait.

2012-ben az Észak-Magyarországi Operatív Program egyik pályázatának köszönhetően közel 100 millió forintos infrastruktúra-fejlesztést sikerült elnyernie. 2012. december 1 óta már két szociális szakfeladatot lát el az intézmény: a fogyatékos személyek (és nem csak az értelmi fogyatékkal élők) nappali ellátását.

2013 decemberében, szintén pályázati támogatásnak köszönhetően egy több száz négyzetméteren felújított, akadálymentesített, modern és minden szakmai igényt kielégítő új épületre kapott használatba vételi engedélyt.

A jövőbeli tervek között szerepel a szociális étkeztetés megszervezése, illetve három családi napközi létrehozása, melyből kettő az iskoláskorú gyermekes családoknak és egy családi napközi pedig az óvodáskorú gyermekek szüleinek nyújtana segítséget.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Maszkok, fertőtlenítőszer és Béres Csepp érkezett Kiskőrösre

Kiskőrös - A Baptista Szeretetszolgálat május 14-én, csütörtökön adományokat adott át a Kiskőrösi Baptista Szeretetház részére: a maszkok, fertőtlenítőszerek és más készítmények természetesen továbbra is a legjobban veszélyeztetebbek, az idős emberek védelmét szolgálják.

Lap tetejére