“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Amit a homlokzatok mesélnek

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2018. március 01., csütörtök 16:32

 

Pécs – Egyik szociális intézményünk ellátottjának, Orsós Györgynek művészi grafikáiból nyílt rangos kiállítás minap a Pécsi Kulturális Központban.  

 

Évek óta a Baptista Szeretetszolgálat Életminőség-fejlesztő Szolgáltatások Intézményének ellátottja Orsós György, aki ismét remek alkotásokkal bizonyította nem mindennapi tehetségét az érdeklődők előtt. A Pécsi Kulturális Központban február 28-án, szerdán nyílt meg „Amit a homlokzatok mesélnek” című kiállítása. A megjelenteket és a művészt Csizi Péter országgyűlési képviselő és Kövesi Márta, a Pécsi Kulturális Központ igazgatója köszöntötte, majd a kiállított műveket Fodor Ildikó, az Éltes Mátyás Iskola rajztanára értékelte és méltatta. Az eseményen közreműködőként szerepelt az ANK Baranya Bokréta Népdalkör és Lévai Erika, aki Rozvány György Gondolatok a kiállításról című versét mondta el. Ellátottunkat köszöntötte Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető főigazgatója is. Az intézmény, a BSZ ÉFESZI szeretetvendégségről gondoskodott. Orsós Györggyel a helyi televízió is interjút készített: tárlata március 22-ig látható.       


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére