X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Áldás és tapasztalat: reménységgel tekintenek a jövő elé a pécsi adománypontok vezetői

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. március 09., hétfő 14:56

A nyilvánvaló sikerek mellett a két területi koordinátor, Piszér István és Kámán Tamás folyamatosan a továbblépés lehetőségeit fontolgatja és segít:  minap például a kecskeméti baptista gyülekezettől jártak náluk hatan egy baráti beszélgetésre, tapasztalatcserére. A kecskemétiek egy garázsban dolgoznak, de azt már "kinőtték", ezért más, jobb megoldáshoz várják a pécsiek tanácsai mellett az Úr áldását és útmutatását. Piszér István elmondta, hogy váratlan németországi segítséget kaptak az elmúlt év végén. Egy ottani, Pécsre gyakran látogató magyar származású házaspár közvetítésével jutottak hozzá egy jó állapotú teherautóhoz, amit fél évig ingyen használhatnak öreg, sokat szerelt saját járművük helyett. Amikor elutaztak érte, adományokkal megrakodva jöttek haza: az Úr ilyen gazdagon megáldotta azt az utat, jegyezte meg István. A teherautó májusig van náluk, de abban reménykednek, hogy korábbi tapasztalataikhoz hasonlóan azután is megoldódnak majd szállítási gondjaik.  

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

T a n é v n y i t ó 2 0 1 9: segítségeddel fesztivált nyerhet az iskolád!

Támogasd az iskolakezdést ott, ahol a legnehezebb a szeptember és nyerj iskoládnak egy Évnyitó Fesztivált! Mező Misi a talpalávalót, Polgár Tünde a jó hangulatot, a Baptista Szeretetszolgálat a „vásárfiát” és a remek falatokat biztosítja a nagyszerűnek ígérkező eseményhez. Gyűjtsétek össze június 3. és 14. között azt, amire már nincs szükségetek, mert sok lett, kicsi lett, más kellett, vagy éppen megmaradt, de még használható, ám nélküle Ti se kezdtétek volna el a sulit! A Baptista Szeretetszolgálat pedig eljuttatja az adományokat oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Lap tetejére