X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Ágyneműt vittek munkatársaink egy szabolcsi kistelepülés szegényeinek

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. április 02., csütörtök 14:23

 

Besenyőd – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai meleg takarókkal, ágyneműkkel, paplannal segítették a besenyődi szükségben élő családokat, ezzel is otthonosabbá téve a koronavírus-járvány miatt kényszerűen otthon töltött napokat.

A Baktalórántházai Járáshoz tartozó Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei község is részt vesz a „Felzárkózó települések” elnevezésű hosszú távú kormányprogramban, amelyben a Baptista Szeretetszolgálat a többi nagyobb magyarországi segélyszervezettel közösen, összesen 300 nehéz helyzetű település felzárkózásához nyújt segítséget.    

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Légy szakmai megvalósító a Baptista Szeretetszolgálat „Jelenlét Csapatában”!

A Baptista Szeretetszolgálat felsőfokú szakmai megvalósító munkatársakat keres Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, azonnali munkakezdéssel.

Lap tetejére