X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Ágyneműt vittek munkatársaink egy szabolcsi kistelepülés szegényeinek

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. április 02., csütörtök 14:23

 

Besenyőd – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai meleg takarókkal, ágyneműkkel, paplannal segítették a besenyődi szükségben élő családokat, ezzel is otthonosabbá téve a koronavírus-járvány miatt kényszerűen otthon töltött napokat.

A Baktalórántházai Járáshoz tartozó Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei község is részt vesz a „Felzárkózó települések” elnevezésű hosszú távú kormányprogramban, amelyben a Baptista Szeretetszolgálat a többi nagyobb magyarországi segélyszervezettel közösen, összesen 300 nehéz helyzetű település felzárkózásához nyújt segítséget.    

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gépjárműpark kezelése a feladat

Budapest - Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy pályázatot hirdet gépjárműpark kezelő munkatárs munkakör betöltésére.

Munkatársakat keresünk!

A Baptista Szeretetszolgálat mentor munkatársakat keres Budapest, Székely és Tatárszentgyörgy településekre.

Láthatatlan segítők: a 2020-as Jószolgálat-díj nyerteseinek listája

Budapest – Minden eddiginél több jelölt és közönségszavazat érkezett a Jószolgálat-díj 2019/2020-as évadában. A Twickel-Zichy Mária Terézia Közhasznú Alapítvány által már negyedik alkalommal meghirdetett kezdeményezés célja elismerni és minél szélesebb körben megismertetni a szociális szektorban dolgozó szervezeteket és önkéntes segítőket, civil közösségeket.

Lap tetejére