X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Ágyakat ajánlottak fel az intézményeinkben élők számára

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2019. november 14., csütörtök 17:37

 

Sárvár - A Baptista Szeretetszolgálat adományozási igazgatósága minap a sárvári Ensana Thermal Hotel jótékony felajánlását vehette át a Vas megyei üdülővárosban.

Fejes Éva szállodai üzletvezető elmondta: számukra mindig is fontos volt, hogy segítsenek azokon, akik erre különösen rászorulnak, így arra gondoltak, hogy a bútorok cseréje alkalmával feleslegessé vált ágyakat a Baptista Szeretetszolgálatnak ajánlják fel. Ötvennégy darab, ugyan már nem új, ám igen jó állapotban lévő ágy és a hozzá tartozó matrac kerülhet így a segélyszervezet intézményeibe. A legöregebb ágy nyolc, de a többség csak négy-öt éves és a vendégek korábban mindig dicsérték őket. „Reméljük, hogy szerezhettünk egy kis örömet, s olyan helyre kerülnek, ahol még sokáig használhatják majd ezeket a bútorokat”, mondta Fejes Éva, aki hozzátette, olyan állapotú és minőségű adományt semmiképpen sem ajánlottak volna fel, amit nem lehet a rászorultak érdekében jól hasznosítani.

Az Ensana Thermal Sárvár gyógy- és wellnesshotel összesen 136 szobával várja vendégeit a belvárosban, az arborétum szívében. A szálloda, amely jövőre lesz 35 éves, saját termálvízzel rendelkezik.

Köszönjük a felajánlást!

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Maszkok, fertőtlenítőszer és Béres Csepp érkezett Kiskőrösre

Kiskőrös - A Baptista Szeretetszolgálat május 14-én, csütörtökön adományokat adott át a Kiskőrösi Baptista Szeretetház részére: a maszkok, fertőtlenítőszerek és más készítmények természetesen továbbra is a legjobban veszélyeztetebbek, az idős emberek védelmét szolgálják.

Lap tetejére