“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Adventi hangverseny és istentisztelet a Budapest Sportarénában

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. október 08., csütörtök 10:42

A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat nagy örömmel hív mindenkit arra a nagyszabású ünnepségre, amelynek a XII. adventi Cipősdoboz Akció apropóján a BudapestAréna ad helyet december 13-án, vasárnap. Szeretettel várunk minden érdeklődőt Budapestről és az egész országból, hogy a baptista gyülekezetekkel és a baptista fenntartású intézményekkel együtt készüljünk Jézus Krisztus születésének megünneplésére nagyszerű szimfonikus zenével, adventi üzenetekkel és az önzetlen ajándékozás őszinte örömével.

A közel kétórás program gerincét a Baptista Szimfonikusok és a Baptista Teológiai Akadémia kibővített kórusa adja, Dr. Almási Kornél Zsolt művészeti vezetésével. A csodálatos nagyzenekari darabok mellett olyan vendégművészek színesítik majd a hangversenyt mint Mező Misi, a Magna Cum Laude zenekar frontembere, Pintér Béla gospel énekes és más neves előadók.

Előadásukban a legszebb klasszikus karácsonyi szerzeményeket hallgathatjuk meg, velük együtt énekelhetjük ismert egyházi énekeinket is.

Az este természetesen a társadalmi szerepvállalásról is szól. Baptista vezetők adventi üzenetei mellett megható pillanatokat szerez nekünk Révész Szilvia, az országos Cipősdoboz Akció háziasszonya is. A rendezvény részeként ismert közéleti személyiségekkel átadja az idei év első cipősdoboz ajándékait, és beszámol arról a csodáról, amit az Akció jelent nehéz sorsú magyar gyerekeknek már tizenkét éve.

További információk: 

http://www.baptist.hu/karacsony/

 
 

 
 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére