X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Adventi gyertyagyújtás a Vörösmarty téren

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. december 01., hétfő 13:52

Az adventi üzenetet követően a Magyar Vöröskereszt Canterino vegyes kórusát hallgatta a több száz jelenlévő. Végül a főváros hivatalos rendezvényén az óriás adventi koszorú első gyertyáját is meggyújtotta Steiner József lelkipásztor. 

Az első adventi hétvégén a Vörösmarty téri karácsonyi vásár egyik standján is vártuk a cipősdoboz ajándékokat. A közeli Deák téren december 1-19-ig 10-20 óráig várja az ajándékokat a Cipősdoboz Vár.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Megújult otthonban várjuk a rászoruló, támogatott családokat

Debrecen – Június 25-én, kedden ünnepélyes külsőségek mellett nyitottuk meg a „Kamilla” Családok Átmeneti Otthonának korszerű, új épületét.

Folytatódik a kiváló együttműködés a Magyar Honvédséggel

Ócsa – Negyedik alkalommal rendezte meg nemzetközi, úgynevezett „nem kinetikus képességek” alkalmazásán alapuló gyakorlatát az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ, melynek látogatói napjára a Baptista Szeretetszolgálat is meghívást kapott.

Ügyességi és logikai feladatokkal vártuk a fiatalokat a gyermekfesztiválon

Fót - Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is ott voltunk a sorrendben hetedik alkalommal megrendezett fóti Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválon, ahol "hétpróbás" feladatokat állítottunk össze a fiatalok számára. Köszönjük a hozzánk csatlakozott önkéntesek értékes segítségét!

Lap tetejére