X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Adventi gyertyagyújtás a Vörösmarty téren

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. december 01., hétfő 13:52

Az adventi üzenetet követően a Magyar Vöröskereszt Canterino vegyes kórusát hallgatta a több száz jelenlévő. Végül a főváros hivatalos rendezvényén az óriás adventi koszorú első gyertyáját is meggyújtotta Steiner József lelkipásztor. 

Az első adventi hétvégén a Vörösmarty téri karácsonyi vásár egyik standján is vártuk a cipősdoboz ajándékokat. A közeli Deák téren december 1-19-ig 10-20 óráig várja az ajándékokat a Cipősdoboz Vár.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Fejlesztés a hátrányos helyzetű gyermekekért a Bükk egyik falujában

Bükkszentmárton – A Baptista Szeretetszolgálat nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek lesznek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely hetekkel korábban a Bükk-hegység egyik falujában kezdődött el. A projekt résztvevői és a helybéliek április 24-én, szerdán találkoztak a helyszínen, hogy rövid ünnepség keretein belül üdvözöljék a beruházás sikerét.

Lap tetejére