X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Adományosztás országszerte

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. december 07., hétfő 11:22

 

A segélyszervezet munkatársai november 5-én Üllőre 76 család, 310 személy részére tűzifát, november 7-én Szentmártonkátára 95 család, 416 személy részére ruhát, november 12-én Sárosdra 74 család, 363 személy részére ruhát, november 13-án, Orgoványra 86 család, 424 személy részére ruhát, november 27-én Tiszaszalkára 266 család, 828 személy részére az Élelmiszerbanktól származó élelmiszeradományt és ruhát juttatott el. Ez összesen 597 család, 2341 tagjának jelentett segítséget a téli hónapok előtt. A ruhaadományok a hideg időre való tekintettel elsősorban meleg holmikat és gyermekruhákat tartalmaztak.      

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

T a n é v n y i t ó 2 0 1 9: segítségeddel fesztivált nyerhet az iskolád!

Támogasd az iskolakezdést ott, ahol a legnehezebb a szeptember és nyerj iskoládnak egy Évnyitó Fesztivált! Mező Misi a talpalávalót, Polgár Tünde a jó hangulatot, a Baptista Szeretetszolgálat a „vásárfiát” és a remek falatokat biztosítja a nagyszerűnek ígérkező eseményhez. Gyűjtsétek össze június 3. és 14. között azt, amire már nincs szükségetek, mert sok lett, kicsi lett, más kellett, vagy éppen megmaradt, de még használható, ám nélküle Ti se kezdtétek volna el a sulit! A Baptista Szeretetszolgálat pedig eljuttatja az adományokat oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Lap tetejére