X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

A sztárok már dobozolnak

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. november 25., kedd 15:50


50 ezer cipősdoboz ajándékot tervez kiosztani karácsonykor a Baptista Szeretetszolgálat. A nemes cél megvalósítása érdekében idén számos előadóművész és médiaszemélyiség csatlakozik a Cipősdoboz Akcióhoz. 

 

Cserpes Laura, Mező Misi, Szekeres Adrien, Weisz Fanni, valamint a Madách Színház színésznői Gallusz Niki és Ladunek Judit ma délelőtt a Gozsdu Udvarban mutatták be és adták át cipősdoboz ajándékaikat Szenczy Sándornak, a Baptista Szeretetszolgálat elnökének. A Cipősdoboz Akció keretében a Szeretetszolgálat december 1. és december 19. között országszerte mintegy 200 gyűjtőponton várja a cipősdobozba csomagolt ajándékokat. A segélyszervezet a dobozokat partnerei segítségével még karácsony előtt eljuttatja a rászoruló gyerekekhez.

 

„Fantasztikus, hogy ilyen sok kiemelkedő előadóművész és médiaszemélyiség csatlakozott a Cipősdoboz Akcióhoz. Velük és a több tízezer adományozó segítségével elérhetjük, hogy ezen a karácsonyon már 50 ezer cipősdoboz ajándékot osszunk szét a rászoruló gyerekeknek.” – mondta Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke a sajtóeseményen.

 

A Cipősdoboz Akció az elmúlt évtizedben, a magyar adományozóknak köszönhetően, több mint negyedmillió cipősdoboz ajándékot gyűjtött és juttatott el  a nehézsorsú gyerekekhez. A tavalyi 40 ezer feletti ajándék dobozzal elérte azt a volument, amikor a kampány lebonyolításához már profi logisztikai cég bevonására van szükség. A Baptista Szeretetszolgálat éppen ezért értékeli nagyra a trans-o-flex logisztikai cég felajánlását, melynek köszönhetően a vállalat a Cipősdoboz Akció hivatalos partnereként segíti a kampány gördülékeny lebonyolítását.

 

A növekedés nagyban köszönhető a két éve először bevezetett online cipősdoboz vásárlásnak is, amit a Shopline tett lehetővé. Ezen a héten immáron harmadszor indul a Shopline oldalán az online Cipősdoboz Akció.

A gyűjtőpontokról és az akcióról bővebb információ a www.ciposdoboz.hu oldalon található.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Fejlesztés a hátrányos helyzetű gyermekekért a Bükk egyik falujában

Bükkszentmárton – A Baptista Szeretetszolgálat nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek lesznek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely hetekkel korábban a Bükk-hegység egyik falujában kezdődött el. A projekt résztvevői és a helybéliek április 24-én, szerdán találkoztak a helyszínen, hogy rövid ünnepség keretein belül üdvözöljék a beruházás sikerét.

Lap tetejére