X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Napraforgók Háza biztonságáért : nagy szükség van ilyen intézményekre

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. december 18., péntek 17:38

 

Székesfehérvár - Ózongenerátoros fertőtlenítő berendezést kapott a Napraforgók Háza fogyatékosok napközi otthona.   

 

Új intézmény Székesfehérváron a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Intézményfenntartó Központjának fogyatékos személyek nappali ellátását végző otthona. A Napraforgók Háza a Seregélyesi úti Arany János Szakiskola második emeletén nyílt meg. Pfaff Gellért intézményvezető elmondta: 16 éves kortól fogadják a fogyatékkal élőket, harminc férőhely áll rendelkezésükre. A mindennapokat egyebek mellett terápiás, kézműves és önálló életvitelre felkészítő foglalkozások, zenehallgatás, társasjáték, kirándulás tölti majd ki.

Pénteken Hári Tibor, a segélyszervezet ügyvezető főigazgatója egy magyar gyártmányú ózongenerátoros fertőtlenítő berendezést, és a működéshez való hatóanyagot vett át Páros Zoltántól, a Procar Kft. értékesítési vezetőjétől. A professzionális eszköz speciális védőréteget juttat a felületekre, ezzel növeli meg a fertőtlenítés hatásait. Az adományozás a Porsche Hungária országos akciójának utolsó állomása volt.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Bővítését tervezik hazánk egyetlen gyermekhospice-házának

Törökbálint - Az élő szeretet és az emberi méltóság megjelenítője a Tábitha-ház - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, a Pest megyei Törökbálinton, a gyermekhospice-ház fennállásának tizedik évfordulóján.

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Lap tetejére