“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Napraforgók Háza biztonságáért : nagy szükség van ilyen intézményekre

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. december 18., péntek 17:38

 

Székesfehérvár - Ózongenerátoros fertőtlenítő berendezést kapott a Napraforgók Háza fogyatékosok napközi otthona.   

 

Új intézmény Székesfehérváron a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Intézményfenntartó Központjának fogyatékos személyek nappali ellátását végző otthona. A Napraforgók Háza a Seregélyesi úti Arany János Szakiskola második emeletén nyílt meg. Pfaff Gellért intézményvezető elmondta: 16 éves kortól fogadják a fogyatékkal élőket, harminc férőhely áll rendelkezésükre. A mindennapokat egyebek mellett terápiás, kézműves és önálló életvitelre felkészítő foglalkozások, zenehallgatás, társasjáték, kirándulás tölti majd ki.

Pénteken Hári Tibor, a segélyszervezet ügyvezető főigazgatója egy magyar gyártmányú ózongenerátoros fertőtlenítő berendezést, és a működéshez való hatóanyagot vett át Páros Zoltántól, a Procar Kft. értékesítési vezetőjétől. A professzionális eszköz speciális védőréteget juttat a felületekre, ezzel növeli meg a fertőtlenítés hatásait. Az adományozás a Porsche Hungária országos akciójának utolsó állomása volt.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Munkatársakat keresünk a tavaly megnyílt Családok Átmeneti Otthonába

Budapest - A Baptista Integrációs Központ (BIK), elsősorban teljes állású munkatársakat, szakgondozót és gondozót keres XV. kerületi, kétszer 40 férőhelyes, nyáron megnyílt új családok átmeneti otthonába.

A 2020-as év fényképekkel elmesélve

A Baptista Szeretetszolgálat idei esztendeje, fényképekkel elmesélve... Íme, ilyen lett a 2020-as albumunk, bár természetesen korántsem teljes az összeállítás.

Számítógépeket kapott a Baptista Szeretetszolgálat a Penny Market Kft.-től

Budapest, Kiskunlacháza - A Baptista Szeretetszolgálat értékes adományt kapott az ünnepek előtti napokban.

Lap tetejére