“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A könnyebb és hatékonyabb álláskeresés alternatívája a BIK-nél

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. június 30., kedd 14:53

 

Budapest – Partnereivel fontos projekt megvalósításába fogott a Baptista Integrációs Központ az álláskeresők érdekében. 

 

Két munka között lenni olyan, mint egy végeláthatatlan hullámvasútra felülni. Az elmúlt hónapok eseményei, a tömegesen megszűnő állások, csökkenő munkalehetőségek, illetve a cégek pénzügyi gondjai lelassították az elhelyezkedés folyamatát. Egyre több a munkanélküli, állást találni pedig újabb és újabb hónapokat vesz igénybe.

Akkor mégis hogyan és merre tovább? Miként maradjon meg a lelkesedés a második, a huszadik vagy a ki tudja hányadik nap után, amikor az álláskeresésből adódó frusztrációnk csak erősödik és elbizonytalanít? Munkánk pedig még mindig nincs.

A Baptista Integrációs Központ ingyenes munkapiaci programja a budapesti álláskeresők bizonytalan lépésein szeretne segíteni azzal a céllal, hogy minél könnyebb legyen két munkahely között megtartani a motivációt az elhelyezkedés pillanatáig. Az ingyenes programban melléd, mint regisztrált résztvevő mellé egy mentor társul, akivel közösen fogalmazzátok meg a célokat, tervezitek és valósítjátok meg egy sikeres álláspályázat anyagát. Mindemellett lehetőséged van pszichológushoz fordulni tanácsadás vagy pályamódosítás céljával, illetve hasonló élethelyzetben lévőkkel részt venni egy,- vagy háromnapos tréningen, ahol egymással és egymástól is van mód tanulni, tapasztalatokat cserélni. Munkáltatói kapcsolattartóink az igényeidnek megfelelő álláslehetőségeket felkutatják és felkínálják, Te pedig a számodra valóban megfelelő helyekre küldheted el pályázatod.

Az ingyenes programhoz bárki csatlakozhat, aki budapesti lakcímmel rendelkezik és elveszítette állását.

Add tovább a hírt, hogy minél több embernek tudjunk segíteni, hisz Veled és Érted dolgozunk!

 

Jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: +36/20-250-6145

Email: vekop@orszik.hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/mestersegemcimereprogram

Irodáink: 1067 Budapest, Teréz krt. 33; 1203 Budapest, Baross utca 2.

Nyitva tartás: Hétköznapokon 8.00-16.00 között

 

  

Általános információk

Program címe: Alternatív munkaerőpiaci szolgáltatások budapesti álláskeresőknek.

Projekt: VEKOP-8.1.2-16-2017-00001 „Nem állami szervezetek és társadalmi partnerek munkaerőpiaci szolgáltatásainak támogatása”.

A projekt célja: A budapesti álláskeresők (regisztrált vagy inaktív) foglalkoztathatóságának elősegítése és támogatása, valamint az inaktiv álláskeresők bevonása a munkapiaci programunkba.

Az ingyenes program: Elősegíti a szolgáltatásokban résztvevők elhelyezését a munkaerőpiacon.

A projekt megvalósítója: Baptista Integrációs Központ, a Budapest Esély Nonprofit Kft. és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület konzorcium.

Partner: Budapest Főváros Kormányhivatala


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére