“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A karácsonyi koncert a Cipősdoboz Akciót támogatja

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2019. november 21., csütörtök 14:21

 

Budapest - A Budafoki Dohnányi Zenekar karácsonyi koncertjével sok ezer nehéz sorsú kisgyerek karácsonyát segíti szebbé varázsolni, így támogatva a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akcióját.

A Budafoki Dohnányi Zenekar a tavalyi hagyományteremtő bevezetés után idén december 28-án is „igazából megünnepli a karácsonyt”! Ezen az estén a Papp László Budapest Sportaréna egy valódi szimfonikus koncertshow-nak ad otthont, amely izgalmasan ötvözi a zenét a tánccal és a vizualitással, ünnepi kikapcsolódást nyújtva gyermeknek és felnőttnek egyaránt. A legnépszerűbb nemzetközi karácsonyi dallamok csendülnek fel a klasszikus zene és a pop világából. A koncertshow-t látványos légtornász- és táncbetétek, valamint vetítés teszi még fergetegesebbé. Az est meghívott vendégei: Tompos Kátya, Zemlényi Eszter és Balga Gabriella.

JEGYVÁSÁRLÁS ITT!

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére