X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Dunapack Kft. az adományozás logisztikai feladatait segítette

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 08., péntek 15:48

 

Budapest, Pákozd – Hat raklapnyi, összesen 1300 darab, különböző méretű erős papírdobozt kapott a Baptista Szeretetszolgálat a Segítünk Egymásnak akciócsoport  közreműködésével a fővárosi székhelyű Dunapack Kft.-től. Az adomány jelentős segítség az adományozási feladatok végrehajtásához. 

Ebben az időszakban, a szükséghelyzet meghirdetése óta még a korábbinál is nagyon teher hárul a segélyszervezetek dolgozóira, hiszen nem csak a szociális és az oktatási intézményekben kell helytállni, sokan elveszítették munkájukat és növekedett azok száma, akik rászorulnak a segítségre. A Baptista Szeretetszolgálat programok sorát hajtja végre például a kelet-magyarországi térségben, amelynek során nem csak az adományok célba juttatása, de azt megelőzően a csomagolása jelent szinte állandó logisztikai feladatot. Ebben számít jelentős segítségnek a Dunapack Kft. nagylelkű adománya: a papírdobozokba elsősorban tartós élelmiszert, ruhaneműt, fertőtlenítő szereket tartalmazó adományokat lehet összeállítani. A csomagolóanyagot a segélyszervezet új pákozdi logisztikai központjában hasznosítják majd.

 KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Bővítését tervezik hazánk egyetlen gyermekhospice-házának

Törökbálint - Az élő szeretet és az emberi méltóság megjelenítője a Tábitha-ház - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, a Pest megyei Törökbálinton, a gyermekhospice-ház fennállásának tizedik évfordulóján.

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Lap tetejére