X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Dunapack Kft. az adományozás logisztikai feladatait segítette

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 08., péntek 15:48

 

Budapest, Pákozd – Hat raklapnyi, összesen 1300 darab, különböző méretű erős papírdobozt kapott a Baptista Szeretetszolgálat a Segítünk Egymásnak akciócsoport  közreműködésével a fővárosi székhelyű Dunapack Kft.-től. Az adomány jelentős segítség az adományozási feladatok végrehajtásához. 

Ebben az időszakban, a szükséghelyzet meghirdetése óta még a korábbinál is nagyon teher hárul a segélyszervezetek dolgozóira, hiszen nem csak a szociális és az oktatási intézményekben kell helytállni, sokan elveszítették munkájukat és növekedett azok száma, akik rászorulnak a segítségre. A Baptista Szeretetszolgálat programok sorát hajtja végre például a kelet-magyarországi térségben, amelynek során nem csak az adományok célba juttatása, de azt megelőzően a csomagolása jelent szinte állandó logisztikai feladatot. Ebben számít jelentős segítségnek a Dunapack Kft. nagylelkű adománya: a papírdobozokba elsősorban tartós élelmiszert, ruhaneműt, fertőtlenítő szereket tartalmazó adományokat lehet összeállítani. A csomagolóanyagot a segélyszervezet új pákozdi logisztikai központjában hasznosítják majd.

 KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Maszkok, fertőtlenítőszer és Béres Csepp érkezett Kiskőrösre

Kiskőrös - A Baptista Szeretetszolgálat május 14-én, csütörtökön adományokat adott át a Kiskőrösi Baptista Szeretetház részére: a maszkok, fertőtlenítőszerek és más készítmények természetesen továbbra is a legjobban veszélyeztetebbek, az idős emberek védelmét szolgálják.

Lap tetejére