X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A dm ismét a beteg gyermekek érdekében ajánlotta fel anyagi támogatását

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. november 19., csütörtök 13:32

 

Günter Bauer, a dm társalapítója 2020. október 4-én, 76 éves korában elhunyt. Személyisége, valamint vezetői szerepe tette azzá a vállalatot, amely ma dm-ként ismert. Günter Bauer családjának kérésére a dm nemzetközi drogérialánc leányvállalatai koszorúk és virágok helyett adománnyal emlékeztek meg a vállalat alapítójáról. A magyarországi dm a Baptista Szeretetszolgálat törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Házát támogatta ez alkalomból egymillió forintos adománnyal. Az intézménnyel két éve került a dm közelebbi kapcsolatba, akkor egy jótékonysági focitorna 5 millió forintos bevételét ajánlotta fel a beteg gyermekek gyógyulása érdekében.

 

Günter Bauer

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Légy szakmai megvalósító a Baptista Szeretetszolgálat „Jelenlét Csapatában”!

A Baptista Szeretetszolgálat felsőfokú szakmai megvalósító munkatársakat keres Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, azonnali munkakezdéssel.

Lap tetejére