X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A dm ismét a beteg gyermekek érdekében ajánlotta fel anyagi támogatását

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. november 19., csütörtök 13:32

 

Günter Bauer, a dm társalapítója 2020. október 4-én, 76 éves korában elhunyt. Személyisége, valamint vezetői szerepe tette azzá a vállalatot, amely ma dm-ként ismert. Günter Bauer családjának kérésére a dm nemzetközi drogérialánc leányvállalatai koszorúk és virágok helyett adománnyal emlékeztek meg a vállalat alapítójáról. A magyarországi dm a Baptista Szeretetszolgálat törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Házát támogatta ez alkalomból egymillió forintos adománnyal. Az intézménnyel két éve került a dm közelebbi kapcsolatba, akkor egy jótékonysági focitorna 5 millió forintos bevételét ajánlotta fel a beteg gyermekek gyógyulása érdekében.

 

Günter Bauer

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Idén is dobozolásra hív a Baptista Szeretetszolgálat

Minden eddiginél nagyobb szükség van az összefogásra, ezért a Baptista Szeretetszolgálat a jelenlegi pandémiás helyzetben is elindítja karácsonyi adománygyűjtő kampányát, a 17. Országos Cipősdoboz Akciót.

Ózongenerátor adomány érkezett a Cipősdoboz Akció részére

Kecskemét – A járványhelyzetre való tekintettel a Szinimpex Kft. idén ózongenerátorral segíti a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akcióját.

Ózongenerátoros fertőtlenítő berendezést kapott a pécsi Szeretetotthon

Pécs – A Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthona a Porsche Hungária kampányának és a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanáccsal való közreműködésnek köszönhetően egy magyar gyártmányú ózongenerátoros fertőtlenítő berendezést, valamint a működtetéséhez szükséges hatóanyagot kapott.

Lap tetejére