X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 28., csütörtök 10:05

 

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.  

 

A Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács által működtetett nemzeti összefogás vonalán eddig több mint 266 millió forint felajánlás érkezett a koronavírus-járvány elleni védekezéshez, amelyet a karitatív szervezeteken keresztül juttat el a rászorulókhoz a kormány: erről Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnöke beszélt Diósdon, május 27-én, szerdán. Révész Máriusz, az önkéntességet és adományozást koordináló kormányzati akciócsoport vezetője kijelentette, a járványban Magyarországon eddig még soha nem látott összefogás bontakozott ki, a kis- és középvállalkozások, a nagyobb hazai cégek és a multinacionális nagyvállalatok is igyekeztek odafigyelni a bajbajutottakra. Hozzátette, mindent beleszámítva – az adományokat, az önkéntességet és a digitális szolgáltatások értékét is ­– az adományozás mértéke meghaladta a 30 milliárd forintot.
A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.  MTI/Illyés Tibor

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Légy szakmai megvalósító a Baptista Szeretetszolgálat „Jelenlét Csapatában”!

A Baptista Szeretetszolgálat felsőfokú szakmai megvalósító munkatársakat keres Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, azonnali munkakezdéssel.

Lap tetejére