“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 28., csütörtök 10:05

 

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.  

 

A Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács által működtetett nemzeti összefogás vonalán eddig több mint 266 millió forint felajánlás érkezett a koronavírus-járvány elleni védekezéshez, amelyet a karitatív szervezeteken keresztül juttat el a rászorulókhoz a kormány: erről Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnöke beszélt Diósdon, május 27-én, szerdán. Révész Máriusz, az önkéntességet és adományozást koordináló kormányzati akciócsoport vezetője kijelentette, a járványban Magyarországon eddig még soha nem látott összefogás bontakozott ki, a kis- és középvállalkozások, a nagyobb hazai cégek és a multinacionális nagyvállalatok is igyekeztek odafigyelni a bajbajutottakra. Hozzátette, mindent beleszámítva – az adományokat, az önkéntességet és a digitális szolgáltatások értékét is ­– az adományozás mértéke meghaladta a 30 milliárd forintot.
A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.  MTI/Illyés Tibor

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Munkatársakat keresünk a tavaly megnyílt Családok Átmeneti Otthonába

Budapest - A Baptista Integrációs Központ (BIK), elsősorban teljes állású munkatársakat, szakgondozót és gondozót keres XV. kerületi, kétszer 40 férőhelyes, nyáron megnyílt új családok átmeneti otthonába.

A 2020-as év fényképekkel elmesélve

A Baptista Szeretetszolgálat idei esztendeje, fényképekkel elmesélve... Íme, ilyen lett a 2020-as albumunk, bár természetesen korántsem teljes az összeállítás.

Számítógépeket kapott a Baptista Szeretetszolgálat a Penny Market Kft.-től

Budapest, Kiskunlacháza - A Baptista Szeretetszolgálat értékes adományt kapott az ünnepek előtti napokban.

Lap tetejére