“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 28., csütörtök 10:05

 

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.  

 

A Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács által működtetett nemzeti összefogás vonalán eddig több mint 266 millió forint felajánlás érkezett a koronavírus-járvány elleni védekezéshez, amelyet a karitatív szervezeteken keresztül juttat el a rászorulókhoz a kormány: erről Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnöke beszélt Diósdon, május 27-én, szerdán. Révész Máriusz, az önkéntességet és adományozást koordináló kormányzati akciócsoport vezetője kijelentette, a járványban Magyarországon eddig még soha nem látott összefogás bontakozott ki, a kis- és középvállalkozások, a nagyobb hazai cégek és a multinacionális nagyvállalatok is igyekeztek odafigyelni a bajbajutottakra. Hozzátette, mindent beleszámítva – az adományokat, az önkéntességet és a digitális szolgáltatások értékét is ­– az adományozás mértéke meghaladta a 30 milliárd forintot.
A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.  MTI/Illyés Tibor

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A könnyebb és hatékonyabb álláskeresés alternatívája a BIK-nél

Budapest – Partnereivel fontos projekt megvalósításába fogott a Baptista Integrációs Központ az álláskeresők érdekében.

Autós felvonulás a főváros utcáin, rászoruló gyerekek örömére

Budapest - Ismét 150 rászoruló gyermek részére szervezett felvonulást Budapest útjain a Baptista Szeretetszolgálat.

Új elnök a Baptista Szeretetszolgálat élén

Budapest - 2020. június 9-én ünnepélyes keretek között iktatta be a Magyarországi Baptista Egyház Dr. Szilágyi Bélát a Baptista Szeretetszolgálat elnöki szolgálatára.

Lap tetejére