“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Béres Gyógyszergyár Zrt. adományai megérkeztek Pécsre és Kiskőrösre

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. április 01., szerda 15:01

 

Pécs, Kiskőrös, Mezőszilas, Segesd – A Béres Cseppek azokhoz jutnak el, akiknek arra a legnagyobb szükségük van! Folyamatosan szállítjuk az adományt az idősotthonokba.

 

A Béres Gyógyszergyár Zrt. 16 millió forint értékben tízezer üveg Béres Cseppet adományozott minap a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak, amely a nagyobb karitatív szervezetek segítségével juttatja el azokat az egészségügyi dolgozóknak és az idősotthonok lakóinak. A szállítmányt Pákozdon, a Baptista Szeretetszolgálat nemrégiben átadott új logisztikai központjában fogadták március 27-én, majd onnan szállították, illetve szállítják tovább a segélyszervezetek képviselői. A Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető főigazgatója, Hári Tibor a jótékony célú felajánlásként érkezett Béres Cseppekből adott át Pécsett a Baptista Szeretetszolgálat Életminőség-fejlesztő Szolgáltatások Intézményének, az Országos Szociális Segítő Központ Pécsi Gondozási Központjának, a Malomvölgyi úti baptista szeretetotthonnak, a Filadelfia Otthon elnevezésű kiskőrösi baptista szeretetháznak, a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény mezőszilasi telephelyvezetőjének, valamint  a Somogy Megyei Gondviselés Szociális Otthon segesdi intézményvezetőjének.  

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére