X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Béres Gyógyszergyár Zrt. adományai megérkeztek Pécsre és Kiskőrösre

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. április 01., szerda 15:01

 

Pécs, Kiskőrös, Mezőszilas, Segesd – A Béres Cseppek azokhoz jutnak el, akiknek arra a legnagyobb szükségük van! Folyamatosan szállítjuk az adományt az idősotthonokba.

 

A Béres Gyógyszergyár Zrt. 16 millió forint értékben tízezer üveg Béres Cseppet adományozott minap a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak, amely a nagyobb karitatív szervezetek segítségével juttatja el azokat az egészségügyi dolgozóknak és az idősotthonok lakóinak. A szállítmányt Pákozdon, a Baptista Szeretetszolgálat nemrégiben átadott új logisztikai központjában fogadták március 27-én, majd onnan szállították, illetve szállítják tovább a segélyszervezetek képviselői. A Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető főigazgatója, Hári Tibor a jótékony célú felajánlásként érkezett Béres Cseppekből adott át Pécsett a Baptista Szeretetszolgálat Életminőség-fejlesztő Szolgáltatások Intézményének, az Országos Szociális Segítő Központ Pécsi Gondozási Központjának, a Malomvölgyi úti baptista szeretetotthonnak, a Filadelfia Otthon elnevezésű kiskőrösi baptista szeretetháznak, a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény mezőszilasi telephelyvezetőjének, valamint  a Somogy Megyei Gondviselés Szociális Otthon segesdi intézményvezetőjének.  

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Bővítését tervezik hazánk egyetlen gyermekhospice-házának

Törökbálint - Az élő szeretet és az emberi méltóság megjelenítője a Tábitha-ház - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, a Pest megyei Törökbálinton, a gyermekhospice-ház fennállásának tizedik évfordulóján.

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Lap tetejére