X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Béres Gyógyszergyár Zrt. adományai megérkeztek Pécsre és Kiskőrösre

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. április 01., szerda 15:01

 

Pécs, Kiskőrös, Mezőszilas, Segesd – A Béres Cseppek azokhoz jutnak el, akiknek arra a legnagyobb szükségük van! Folyamatosan szállítjuk az adományt az idősotthonokba.

 

A Béres Gyógyszergyár Zrt. 16 millió forint értékben tízezer üveg Béres Cseppet adományozott minap a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak, amely a nagyobb karitatív szervezetek segítségével juttatja el azokat az egészségügyi dolgozóknak és az idősotthonok lakóinak. A szállítmányt Pákozdon, a Baptista Szeretetszolgálat nemrégiben átadott új logisztikai központjában fogadták március 27-én, majd onnan szállították, illetve szállítják tovább a segélyszervezetek képviselői. A Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető főigazgatója, Hári Tibor a jótékony célú felajánlásként érkezett Béres Cseppekből adott át Pécsett a Baptista Szeretetszolgálat Életminőség-fejlesztő Szolgáltatások Intézményének, az Országos Szociális Segítő Központ Pécsi Gondozási Központjának, a Malomvölgyi úti baptista szeretetotthonnak, a Filadelfia Otthon elnevezésű kiskőrösi baptista szeretetháznak, a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény mezőszilasi telephelyvezetőjének, valamint  a Somogy Megyei Gondviselés Szociális Otthon segesdi intézményvezetőjének.  

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gépjárműpark kezelése a feladat

Budapest - Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy pályázatot hirdet gépjárműpark kezelő munkatárs munkakör betöltésére.

Munkatársakat keresünk!

A Baptista Szeretetszolgálat mentor munkatársakat keres Budapest, Székely és Tatárszentgyörgy településekre.

Láthatatlan segítők: a 2020-as Jószolgálat-díj nyerteseinek listája

Budapest – Minden eddiginél több jelölt és közönségszavazat érkezett a Jószolgálat-díj 2019/2020-as évadában. A Twickel-Zichy Mária Terézia Közhasznú Alapítvány által már negyedik alkalommal meghirdetett kezdeményezés célja elismerni és minél szélesebb körben megismertetni a szociális szektorban dolgozó szervezeteket és önkéntes segítőket, civil közösségeket.

Lap tetejére