X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

A Baptista Szeretetszolgálat az emberkereskedelem ellen

Szerző: Süni Bejegyzés: 2014. január 15., szerda 13:25

Ennek az ügynek kapcsán látogatta meg az angol BBC műsorszolgáltató igazságügyi bizottság tudósítója, Campbell Colin a Baptista Szeretetszolgálat védett otthonát, ahol több olyan nővel beszélgetett, akiket korábban szexuálisan kihasználtak.

A Szeretetszolgálat a lányoknak pszicho-szociális és mentális segítséget nyújt, a lányok személyiségét, készségeit és képességeit fejleszti, hogy vissza tudjanak illeszkedni a társadalomba.

Simonné dr. Berta Krisztina, az európai uniós és nemzetközi helyettes államtitkár szerint az emberkereskedők elleni fellépésben a leghatékonyabb, ha más országok bűnüldöző szerveivel együttműködve dolgozunk.

http://www.bbc.com/news/uk-england-25656884

Forrás: BBC News

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Megújult otthonban várjuk a rászoruló, támogatott családokat

Debrecen – Június 25-én, kedden ünnepélyes külsőségek mellett nyitottuk meg a „Kamilla” Családok Átmeneti Otthonának korszerű, új épületét.

Folytatódik a kiváló együttműködés a Magyar Honvédséggel

Ócsa – Negyedik alkalommal rendezte meg nemzetközi, úgynevezett „nem kinetikus képességek” alkalmazásán alapuló gyakorlatát az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ, melynek látogatói napjára a Baptista Szeretetszolgálat is meghívást kapott.

Ügyességi és logikai feladatokkal vártuk a fiatalokat a gyermekfesztiválon

Fót - Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is ott voltunk a sorrendben hetedik alkalommal megrendezett fóti Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválon, ahol "hétpróbás" feladatokat állítottunk össze a fiatalok számára. Köszönjük a hozzánk csatlakozott önkéntesek értékes segítségét!

Lap tetejére