X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Baptista Szeretetszolgálat az emberkereskedelem ellen

Szerző: Süni Bejegyzés: 2014. január 15., szerda 13:25

Ennek az ügynek kapcsán látogatta meg az angol BBC műsorszolgáltató igazságügyi bizottság tudósítója, Campbell Colin a Baptista Szeretetszolgálat védett otthonát, ahol több olyan nővel beszélgetett, akiket korábban szexuálisan kihasználtak.

A Szeretetszolgálat a lányoknak pszicho-szociális és mentális segítséget nyújt, a lányok személyiségét, készségeit és képességeit fejleszti, hogy vissza tudjanak illeszkedni a társadalomba.

Simonné dr. Berta Krisztina, az európai uniós és nemzetközi helyettes államtitkár szerint az emberkereskedők elleni fellépésben a leghatékonyabb, ha más országok bűnüldöző szerveivel együttműködve dolgozunk.

http://www.bbc.com/news/uk-england-25656884

Forrás: BBC News

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Maszkok, fertőtlenítőszer és Béres Csepp érkezett Kiskőrösre

Kiskőrös - A Baptista Szeretetszolgálat május 14-én, csütörtökön adományokat adott át a Kiskőrösi Baptista Szeretetház részére: a maszkok, fertőtlenítőszerek és más készítmények természetesen továbbra is a legjobban veszélyeztetebbek, az idős emberek védelmét szolgálják.

Fertőtlenítőszerekkel támogat az Unilever Magyarország Kft.

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat is átvette a többi nagyobb segélyszervezettel együtt pénteken az adományként kapott fertőtlenítőszereket, amelyeket rövidesen célba juttat.

Lap tetejére