X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

A Baptista Szeretetszolgálat az emberkereskedelem ellen

Szerző: Süni Bejegyzés: 2014. január 15., szerda 13:25

Ennek az ügynek kapcsán látogatta meg az angol BBC műsorszolgáltató igazságügyi bizottság tudósítója, Campbell Colin a Baptista Szeretetszolgálat védett otthonát, ahol több olyan nővel beszélgetett, akiket korábban szexuálisan kihasználtak.

A Szeretetszolgálat a lányoknak pszicho-szociális és mentális segítséget nyújt, a lányok személyiségét, készségeit és képességeit fejleszti, hogy vissza tudjanak illeszkedni a társadalomba.

Simonné dr. Berta Krisztina, az európai uniós és nemzetközi helyettes államtitkár szerint az emberkereskedők elleni fellépésben a leghatékonyabb, ha más országok bűnüldöző szerveivel együttműködve dolgozunk.

http://www.bbc.com/news/uk-england-25656884

Forrás: BBC News

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Fejlesztés a hátrányos helyzetű gyermekekért a Bükk egyik falujában

Bükkszentmárton – A Baptista Szeretetszolgálat nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek lesznek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely hetekkel korábban a Bükk-hegység egyik falujában kezdődött el. A projekt résztvevői és a helybéliek április 24-én, szerdán találkoztak a helyszínen, hogy rövid ünnepség keretein belül üdvözöljék a beruházás sikerét.

Lap tetejére