X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

A Baptista Szeretetszolgálat az emberkereskedelem ellen

Szerző: Süni Bejegyzés: 2014. január 15., szerda 13:25

Ennek az ügynek kapcsán látogatta meg az angol BBC műsorszolgáltató igazságügyi bizottság tudósítója, Campbell Colin a Baptista Szeretetszolgálat védett otthonát, ahol több olyan nővel beszélgetett, akiket korábban szexuálisan kihasználtak.

A Szeretetszolgálat a lányoknak pszicho-szociális és mentális segítséget nyújt, a lányok személyiségét, készségeit és képességeit fejleszti, hogy vissza tudjanak illeszkedni a társadalomba.

Simonné dr. Berta Krisztina, az európai uniós és nemzetközi helyettes államtitkár szerint az emberkereskedők elleni fellépésben a leghatékonyabb, ha más országok bűnüldöző szerveivel együttműködve dolgozunk.

http://www.bbc.com/news/uk-england-25656884

Forrás: BBC News

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Telephelyvezetőket keres a Baptista Integrációs Központ

Budapest - A Baptista Integrációs Központ keres a 15. kerületben nyíló, új Családok Átmeneti Otthonába segítségnyújtásban elkötelezett munkatársakat, telephelyvezetői munkakör betöltésére.

Magyarországi tanulmányút a kelet-ukrajnai programhoz kapcsolódóan

Budapest - A Visegrádi Alap és a Koreai Köztársaság Pénzügyminisztériuma által támogatott kelet-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Dnyipróban. A program keretében hárman vehettek részt egy magyarországi tanulmányúton.

Fókuszban a tudás és a tapasztalat átadása: program a civilekért

Budapest - A Visegrádi Alap által támogatott nyugat-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Nagydobronyban. A program keretében a résztvevők közül tizenketten kapnak lehetőséget arra, hogy valamelyik „visegrádi négyes“ országba látogassanak és négynapos tanulmányúton vegyenek részt.

Lap tetejére