X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A „frontvonal” kórházai közül legutóbb a székesfehérvárit segítettük

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. április 26., vasárnap 21:28

 

Székesfehérvár - Az összefogás jegyében folyamatosan érkeznek az adományok a karitatív szervezetekhez, majd a járványügyi helyzetben kiemelt kórházakhoz. Minap a fehérvári kórháznak adtunk át adományt.

A Katolikus Karitász székesfehérvári logisztikai központjába érkezett meg pénteken a Johnson & Johnson cég fertőtlenítő hatású szájvizet és kézkrémet tartalmazó, 10,5 millió forint értékű adománya, amit a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács tagszervezetei juttattak el a járványügyi helyzet frontvonalában működő hat kórháznak.

Az ajkai átadáson, a Magyar Imre Kórháznál a vállalat marketingvezetője, Dóczi Dóra úgy fogalmazott, hogy hitvallásuknak megfelelően rendkívül fontos számukra az egészség védelme és ennek, valamint a társadalmi felelősségvállalásnak a jelképe az adományozás. Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár, a koordinációs tanács elnöke megköszönte az összefogást, amit megmutat a magyar nemzet. Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége úgy fogalmazott, nagyon sokan tesznek most a válsághelyzet enyhítéséért, jó látni az országos karitatív szervezek nagyszerű összefogását is. Spányi Antal, a Katolikus Karitász püspök elnöke, székesfehérvári megyéspüspök imádságában a koronavírusos betegekre és hozzátartozóikra, az egészségügyben és szociális területeken dolgozókra, valamint az egész magyar nemzetre kérte Isten áldását.

A Fejér Megyei Szent György Kórház részére Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálatnak a vészhelyzet-kezelési igazgatója adta át a 840 palack szájvizet és a 64 darab kézkrémet tartalmazó adományt dr. Bucsi László főigazgatónak. 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Maszkok, fertőtlenítőszer és Béres Csepp érkezett Kiskőrösre

Kiskőrös - A Baptista Szeretetszolgálat május 14-én, csütörtökön adományokat adott át a Kiskőrösi Baptista Szeretetház részére: a maszkok, fertőtlenítőszerek és más készítmények természetesen továbbra is a legjobban veszélyeztetebbek, az idős emberek védelmét szolgálják.

Lap tetejére