“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Ünnepélyes külsőségek mellett adták át a Nyírségi Család és KarrierPONT-ot

Mátészalka – Baptista intézmények együttműködésével, a Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület és a Nyírgyulaji Polgármesteri Hivatal konzorciumában valósul meg az EFOP-1.2.9-17-2017-00101 Nyírségi Nő-Köz-Pont létrehozása és működtetése című projekt 2018. június 1-től Mátészalkán, a Cserepeshegy utca 12-es szám alatt.

Csapj le Chuck kalapjára! Jótékonysági árverés a beteg gyermekekért

Törökbálint – Chuck Norris rajongók figyelem! Megkezdődött a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági árverése a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház javára.

Szépség a szegénységben: egy ajándék nap lányoknak és asszonyoknak!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai ismét álmodtak egy nagyot: szépségnapot szerveznek március 9-én, egy szombati napon Kőbányán, a Baptista Szolgáltató Centrum Maglódi úti telephelyén. Jelentkezz segítőnek!

Befektetési jótékonyság, adományozás csúcstechnológiával: tavasszal kibocsátás

Újdonságként mutatkozott be a nonprofit szervezetek előtt egy már ismert befektetési forma, amelynek kidolgozói csúcstechnológia bevezetését határozták el a jótékonykodás területén, új szintre emelve és teljes mértékben átláthatóvá téve az ilyen formában történő adományozást. Ma már több mint kétezer virtuális valuta van forgalomban, ám a kriptodevizák piacán először jelenik meg az a magyar fejlesztésű rendszer, amely a digitális forradalom egy újabb szegmensét képviseli. A Baptista Szeretetszolgálat üdvözli a kezdeményezést és munkatársai kíváncsian várják a tavasszal várható kibocsátást. A részletekről honlapunkon olvashatnak bővebben.

Jótékonysági árverés a Tábitha Gyermekhospice Házért

Törökbálint – Támogatási megállapodást kötött az Innoexpo Kft. a törökbálinti Tábitha házzal, amelynek célja az életet veszélyeztető, életet rövidítő betegségekben szenvedő gyermekeket segítő intézmény munkájának támogatása. A ház fenntartója a Baptista Szeretetszolgálat.

A Billy Graham Gyors Reagálású Egység vezetői a Közszolgálati Egyetemen

Budapest – A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karára is ellátogattak a Billy Graham Gyors Reagálású Egység vezetői, akik novemberben a Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház meghívására érkeztek Magyarországra.

Örömteli Mikulásnap a Baptista Szeretetszolgálattal a Nagycirkuszban

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat támogatóinak köszönhetően idén is megszervezte a Mikulásnapot, ezzel szerezve örömet mintegy 1500 gyermekotthonban nevelkedő és hátrányos helyzetű gyermeknek, nagycsaládosnak.

Cipősdoboz Akció 2018: Chuck Norris válaszolt az újságírók kérdéseire

Budapest (MTI) - Jövőre visszatérek a filmvászonra: februárban egy autóversenyzős film, egy NASCAR-történet forgatásán veszek részt – mondta Chuck Norris hétfőn az MTI kérdésére. Az amerikai akciófilmsztár és egykori karatebajnok a Baptista Szeretetszolgálat meghívására egy jótékonysági rendezvényen vett részt Budapesten.

Egynapos szeminárium: reményt adni válság idején a hit és a szeretet erejével

Budapest - Telt házzal, nagy érdeklődés mellett rendezte meg a Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház november 10-én, szombaton a Billy Graham Gyors Reagálású Egység egynapos szemináriumát a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa székházában.

Egyre bővülő szolgáltatásokkal a hajléktalan léthelyzetben élőkért

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat bővülő szolgáltatásokkal alkalmazkodik a hajléktalan-ellátás területén tapasztalható megváltozott körülményekhez, jogi helyzethez.

Lap tetejére