X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Támogassa a Baptista Szeretetszolgálat menekültek közötti munkáját!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. szeptember 04., péntek 16:51

Hívja a 1355-ös adományvonalat vagy küldjön sms-t. 
Minden hívással 300 Ft-tal segíti a bajbajutott menekülteket.
 
A beérkezett adományokat a Baptista Szeretetszolgálat a menekültek egészségügyi-  és krízisellátására (pl. élelem, ivővíz, takarók, melegruhák...) fordítja, hogy ezáltal a magyar törvényeknek és európai egyezményeknek megfelelő körülményeket biztosítsunk a menekülteknek.
 
 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

T a n é v n y i t ó 2 0 1 9: segítségeddel fesztivált nyerhet az iskolád!

Támogasd az iskolakezdést ott, ahol a legnehezebb a szeptember és nyerj iskoládnak egy Évnyitó Fesztivált! Mező Misi a talpalávalót, Polgár Tünde a jó hangulatot, a Baptista Szeretetszolgálat a „vásárfiát” és a remek falatokat biztosítja a nagyszerűnek ígérkező eseményhez. Gyűjtsétek össze június 3. és 14. között azt, amire már nincs szükségetek, mert sok lett, kicsi lett, más kellett, vagy éppen megmaradt, de még használható, ám nélküle Ti se kezdtétek volna el a sulit! A Baptista Szeretetszolgálat pedig eljuttatja az adományokat oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Lap tetejére