“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Jótékonysági esten gyűjtött a segélyszervezet egy nagybeteg fiúért

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. október 20., csütörtök 21:05

 

A jászberényi Farkas Ricsi betegsége olyan ritka, hogy rajta kívül csupán egyetlen embert diagnosztizáltak ugyanezzel a súlyos bajjal az egész világon. Hatalmas fájdalmak között, folyamatosan küzd az életéért. A Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági estjével Ricsit és családját kívánta támogatni e nehéz küzdelemben. A belépőjegyek megvásárlásával (ezeket 2, 3 és 5 ezer forintért árulták) sokan álltak melléjük és ilyen módon szórakozva vettek részt a segélyprogramon. Aki így döntött, az sorsoláson vehetett részt. A műsor előadóművészei között volt Bangó Margit, Szandi, Tóth Vera, Radics Gigi, Emilio, Gájer Bálint, Pintér Béla és Farkas Zsolt.

A támogatói jegyek megvásárlásából és a helyszínen összegyűlt összeget – több mint egymillió forintot –  Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója adta át Ricsi szüleinek. Az est főszervezője Baricz Dezső programvezető volt.  

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére