X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Technikai segítségnyújtás önkénteseket küldő szervezetek részére

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. április 08., péntek 11:17

 

Az Európai Unió kezdeményezése révén a nemzetközi összefogásra épülő program a humanitárius segélyezésben tevékenykedő szervezetek munkáját támogatja több lépcsőben. A Baptista Szeretetszolgálat a külföldi segélyezésben és az önkéntesek képzésében kiemelkedő eredményeket ért el a múltban, megalapításának immár 20 esztendeje alatt, s az éve során összegyűjtött tapasztalatokat ismét hasznosíthatja a más szervezetekkel való partneri együttműködésben. A főpályázó a spanyol Alianza por la Solidaridad, partner a munkában az olasz GVC és a brit Volonteurope. A programban való részvétel egyben újabb kihívás és újabb elismerése a magyar segélyszervezet nemzetközi munkájának.

 

    

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Giligán Egyesület hagyományos, régi gyümölcsfái és a tudatos tervezés

Túrkeve – A Giligán Természetvédelmi és Hagyományőrző Egyesület a tájfajta, régi gyümölcsfajták népszerűsítése érdekében dolgozott ki programot a NoPlanetB elnevezésű projekt során. Szász Bélával stílusosan egy igazi, hagyományosan fehérre meszelt, tornácos túrkevei parasztházban találkoztunk.

A Sulipakk eljutott az iskolába készülő gyerekekhez, kezdődhet a suli!

Laskod, Petneháza - Laskodon ötven, Petneházán pedig százötven iskolakezdéshez szükséges „Sulipakk” csomagot adtak át a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai.

Fogyasztó kúra: program a fogyasztói tudatosság növelése érdekében

Vác - A Magosfa Környezeti Nevelési és Ökoturisztikai Alapítvány projektjének címe a NoPlanetB elnevezésű program végrehajtása során: Fogyasztó kúra – kiadvány és képzés a fenntartható fogyasztási tudatosság növeléséért.

Lap tetejére