“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Alapítvány

Nincs B-Terv! – tájékoztató rendezvény

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2018. május 08., kedd 14:08

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány tájékoztató rendezvényre várja mindazokat, akik szervezetüket képviselve érdeklődnek a Nincs B-Terv! elnevezésű pályázat iránt. A segélyszervezet által kiírt pályázattal akár 18 millió forintos támogatáshoz is hozzá lehet jutni!

 

Május 15-én 11 órától egy fogadással egybekötött találkozón beszélnek majd a Baptista Szeretetszolgálat szakemberei a Nincs B-Terv! elnevezésű pályázat részleteiről a Premier KultCafé-ban (Budapest, Üllői út 2-4/Baross utca 1.). Olyan civil szervezetek képviselőit várják, amelyek a klímaváltozáshoz kapcsolódó veszélyekre hívják fel a figyelmet és készen állnak arra, hogy tegyenek a magyar társadalom ellenálló képességének javításáért. Azokat a közösségeket is hívják az eseményre, amelyek a fenntartható fejlődés témakörében motiválják az embereket, legfőképpen a fiatalokat arra, hogy aktív résztvevői legyenek a fenntartható gyakorlatok alkalmazásának. Néhány a támogatható célok közül: felelős fogyasztási és termelési minták kialakítása és megismertetése, innovatív oktatási módszerek alkalmazása, iskolai előadások, tudatosságnövelés, a helyi termelést, a fenntartható életvitelt népszerűsítő akciók.  A pályázaton elnyerhető maximális összeg 18 millió forint, a beküldési határidő június 15.

Részletek tehát május 15-én, kedden 11 órakor a KultCaféban!     

 

 

 

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Reménységet nyújtani válság idején: egynapos szeminárium segítőknek

Budapest - Hogyan válaszolsz annak, akinek az élete darabokra hullik? Mit mondhatsz, és mit ne mondj annak az ismerősödnek, akit éppen tragédia ért? A Billy Graham Gyors Reagálású Egység (Rapid Response Team – RRT) egynapos szemináriuma segít abban, hogy megmutasd Krisztus szeretetét a krízist átélő szomszédnak, kollégának vagy barátnak.

Ukrán-magyar együttműködés a non-profit szektorban - fórumbeszélgetés

Budapest, Kijev – Egy-egy kézműves kávé mellett rendeznek nyilvános fórumbeszélgetést július 26-án, csütörtökön 15 órától a Madal Cafe – Specialty Coffee Bar különtermében (Budapest, Alkotmány utca 4.) az ukrán-magyar non-profit szervezetek együttműködéséről.

Akár 18 milliós támogatás is elnyerhető a Baptista Szeretetszolgálattal!

Budapest – Csupán néhány nap van hátra, és legkésőbb június 29-én, pénteken postára kell adni azokat a tervezeteket, amelyekkel komoly támogatás nyerhető el egy pályázati program segítségével.

Lap tetejére