X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Közlemény

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. július 02., csütörtök 11:43

 

Tisztelt Adományozók!

 

Ezúton értesítjük mindazokat, akik Balla Gergő gyógykezelése céljából a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány számlájára pénzadományt utaltak, hogy sajnálatos módon a teljes összegyűjtött összeget nem tudtuk Balla Gergő gyógykezelésére fordítani, mivel Balla Gergő elhunyt.

 

Balla Gergő családja kérésére a fel nem használt pénzadományt - mely összesen 10.150.152 Ft – gyermekhospice ellátás támogatására fordítjuk. Ezúton kérjük a Tisztelt Adományozókat, hogy amennyiben ehhez nem járulnak hozzá, ill. szeretnék visszakérni a Balla Gergő gyógykezelésére adományozott összeget, azt jelezzék az alábbi elérhetőségek bármelyikén, és visszatérítjük az adományozott összeget.

 

A pénzadományokat ezúton is köszönjük.

 

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

e-mail cím: info@baptistasegely.hu

fax: +36-1 365-6406

posta cím: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57. I. emelet

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Giligán Egyesület hagyományos, régi gyümölcsfái és a tudatos tervezés

Túrkeve – A Giligán Természetvédelmi és Hagyományőrző Egyesület a tájfajta, régi gyümölcsfajták népszerűsítése érdekében dolgozott ki programot a NoPlanetB elnevezésű projekt során. Szász Bélával stílusosan egy igazi, hagyományosan fehérre meszelt, tornácos túrkevei parasztházban találkoztunk.

A Sulipakk eljutott az iskolába készülő gyerekekhez, kezdődhet a suli!

Laskod, Petneháza - Laskodon ötven, Petneházán pedig százötven iskolakezdéshez szükséges „Sulipakk” csomagot adtak át a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai.

Fogyasztó kúra: program a fogyasztói tudatosság növelése érdekében

Vác - A Magosfa Környezeti Nevelési és Ökoturisztikai Alapítvány projektjének címe a NoPlanetB elnevezésű program végrehajtása során: Fogyasztó kúra – kiadvány és képzés a fenntartható fogyasztási tudatosság növeléséért.

Lap tetejére