X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Közel 9 millió forint adomány érkezett az árván maradt 6 éves kislány javára

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2021. március 18., csütörtök 15:45

 

Egyetlen napon belül veszítette el mindkét szülőjét COVID-fertőzés miatt az a vidéki gyermek, akit a baptista közösség felkarolt.

Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere így nyilatkozott, miután értesült a sikeres gyűjtés során összegyűlt összegről: „Mióta családapa lettem, még érzékenyebb vagyok arra, ha gyerekek kerülnek nehéz helyzetbe. Egyedi és megindító tragédia, ami Borostyánnal történt, s ez cselekvésre sarkallt. Örömteli, hogy barátaimmal és zenésztársaimmal felhívhattuk a figyelmet erre a történetre, és számomra is megerősítő megtapasztalni, hogy ebben a mostani nehéz helyzetben is ilyen önzetlenül tudtak segíteni a magyar emberek.”

A Baptista Szeretetszolgálat köszöni a nagylelkű támogatók önzetlen segítségét, Mező Misinek, továbbá Vujity Tvrtkonak, Dobrády Ákosnak, a Road és Hooligans zenekaroknak, hogy ismertségükkel segítették a felhívás meghirdetését.

Az előzmények: február közepén koronavírusban, Győr-Sopron megyében elhunyt egy 46 éves édesapa és csupán órákkal később 34 éves felesége, így árván maradt 6 éves kislányuk. A kislány anyai nagyszüleinél került elhelyezésre, akik hálásak minden eddigi segítségért. A Baptista Szeretetszolgálatot a család és a barátok keresték meg azzal a kéréssel, hogy nyújtson szervezeti hátteret az adományok fogadásához. A céladományok fogadását a segélyszervezet nem zárta le, így továbbra is lehet utalni a Baptista Szeretetszolgálat honlapján megtalálható számlaszámokra, a megfelelő közlemény feltüntetésével.

2021. március 17-ig összesen 8.826.564 Ft érkezett be a Baptista Szeretetszolgálat számlaszámaira, amit az árván maradt kislány családja teljes egészében megkap.

 

Hiszünk a közösség erejében! Kérjük, támogassa Ön is az árván maradt kislányt! 

 

UniCredit - 10918001-55555555-55555555

OTP Bank - 11736082-20054403-00000000 

Közlemény: Borostyán  

 

Online adományozás az alábbi linken lehetséges: http://www.baptistasegely.hu/adomanyozas

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Helyszíni riportokkal és izgalmas beszámolókkal megjelent a Felebarát!

„Negyedszázad mögöttünk, Isten mellettünk”: Dr. Szilágyi Béla elnöki köszöntőjével megjelent a Felebarát Magazin, a Baptista Szeretetszolgálat időszaki kiadványának legújabb száma.

Jelentős adománnyal segített a magyar női kézilabda válogatott!

Budapest - 7 millió forint adománnyal csatlakozott az olimpiára kijutott magyar női kézilabda válogatott, a szakmai stáb és a Magyar Kézilabda Szövetség szakági vezetősége a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtéséhez, amelyen a nemzeti csapat és a szervezet egy Eger környéki családot támogat.

Felhívás vérplazmaadásra!

A Baptista Szeretetszolgálat bátorítja és kéri mindazokat, akik igazoltan COVID–19-betegségből gyógyultak meg, hogy segítsék vérplazmaadással a krízishelyzetben levő vírusfertőzött beteg embertársaink gyógyulását!

Lap tetejére