X

 

 

 

 

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Alapítvány

Elismerést kaptak ebben az évben kiváló munkát végző kollégáink

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2018. november 25., vasárnap 09:53

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban elismerő díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységeket végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Az idei díjakat szombaton a Cipősdoboz Gála előtt vehették át az arra érdemesnek bizonyultak.

 

Az Ócsai Nagy Pál díjat Horváth Erika kapta a pécsi Cserepka János Baptista Általános Iskola, Középiskola és Sportiskolától.

A Köszönet Érmet Bögösné Szász Edit, a Baptista Alapfokú Művészeti Iskola igazgató-helyettese, dr. Laudonné Détári Éva Erika, az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskolától, Molnár László, a Baptista Pedagógiai Intézet tanügyigazgatási igazgató-helyettese, Ruskáné Fintor Mária, az István Király Baptista Általános Iskola korábbi igazgatónője kapta. 

Minden Tisztelet Érmet vehetett át a Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnáziumtól Dávid Zsuzsanna, valamint Tóth Jánosné, a Tiszaroffi Baptista Általános Iskola és Óvoda pedagógusa.

A Közösség Önzetlen Szolgálatáért Érmet a Szegedi Baptista Középiskolától Nógrádi István, a Lónyay Menyhért Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskolától Székely László kapta. 

Ebben az évben az év nevelőtestülete a tiszaszalkai Hétvezér Baptista Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola, valamint a budapesti Kövessi Erzsébet Baptista Szakközépiskola, Szakgimnázium, Gimnázium, Általános Iskola és Szakiskola lett.

Az év intézményvezetője 2018-ban Czuppon István, a velencei Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnázium igazgatója és Májer Ibolya, a vásárosnaményi Lónyay Menyhért Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola igazgatóasszonya lett.

 

A Csopják Attila Díjat Báló Ottília, a Fészek Nevelőszülői Hálózat vezetője érdemelte ki.

Elnöki dicséretben részesült Gyebnár Éva gazdasági igazgató-helyettes, Steiner József missziói lelkész-igazgató és Szabó Balázs missziói munkatárs.

Elnöki elismerést kapott Borbély Péter az Utcafront irodavezetője, Varga Attiláné gyógypedagógiai asszisztens, jeltolmács, Ötvös Erika, a hajdúböszörményi Katica CSÁO vezetője, Rigó Tünde, a BIK soroksári telephelyvezetője és Gyimesi Ivett, a BSZ Szeretetotthon könyvelője.

Elnöki köszönet érmet Tarnai Adrienn, a BIK újbudai telephelyvezetője, Halász Rita, az OSZSK pécsi telephelyvezetője és Aibnerné Dene Éva, az OSZSK gazdasági ügyintézője, Füstös Vilmosné önkéntes, Veres Erika szakgondozó munkatárs, Varga Szabolcs, az Utcafront szociális munkatársa és Pinczés Ferencné családgondozó kapott.   

 

Paul Montacute Díjat érdemelt ki Hári Tibor, a BSZ ügyvezető főigazgatója.

Cserepka János érmet kapott Kurja Tímea marketingvezető, Baka-Garai Nikolett személyi asszisztens, Csereklyené Medveczki Márta ellenőrzési munkatárs, Hajnal Zoltán pécsi iskolalelkész, Hajdu Rita ellenőr, Agócs Magdolna munkaügyi előadó és Bögös Jenő kisújszállási iskolalelkész.  

Gratulálunk!

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Egy éves a „Nincs B-Terv!” pályázati programja

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány pályázatán jelentős összegű támogatást nyert el hét magyarországi civil szervezet. A „Nincs B-Terv!” elnevezésű, a Europe Aid társfinanszírozásában megvalósuló pályázati program minap egy éves lett.

Élete végéig nem felejti Tvrtko, mit tett Hollandiában a magyar hentes

Budapest – Megérkezett a Cipősdoboz Várhoz a hollandiai magyarok támogatása, akik 225 ajándékkal teli cipősdobozzal csatlakoztak a jótékonysági akcióhoz.

Kedves ünnepség zenével és jó szóval a (L)átható Szeretet programjában

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat idén ismét útjára indította a látássérült gyerekekre fókuszáló (L)átható Szeretet programját. A kampány lehetőséget biztosított ahhoz, hogy az ajándékozásra jelentkező dobozolók személyre szabott cipősdoboz ajándékot készíthessenek.

Lap tetejére