“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Egy olyan vidéken osztottunk, ahol nemrég zártunk projektet

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 12., kedd 16:50

 

Bélapátfalva, Bekölce - A bükkszentmártoni járásban, Bélapátfalván és Bekölcén osztott tartós élelmiszereket tartalmazó segélyt, száztíz csomagot május 12-én a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány.

A segélyszervezet nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely nemrégiben Bükkszentmártonban valósult meg. A házban rászoruló nagycsaládok, többségükben nevelőszülői tevékenységet végző szülők és gyermekek kapnak elhelyezést. A Rákóczi utcában, a tizenkét főt fogadni képes ingatlanban el kellett bontani a korábbi épületrészeket, a fészerek maradványait, s ezek helyén épült fel a korszerű közösségi tér, a raktár és a vizes blokk.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Meghosszabbítottuk az országos vitaverseny jelentkezési határidejét!

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány felhívja a középfokú és főiskolai, egyetemi szintű oktatási intézmények vezetőinek, munkatársainak, valamint diákjainak, hallgatóinak figyelmét egy projekt keretében megrendezésre kerülő Vitaversenyre, amelyre várjuk a kihívást kedvelő intézmények jelentkezését.

A Giligán Egyesület hagyományos, régi gyümölcsfái és a tudatos tervezés

Túrkeve – A Giligán Természetvédelmi és Hagyományőrző Egyesület a tájfajta, régi gyümölcsfajták népszerűsítése érdekében dolgozott ki programot a NoPlanetB elnevezésű projekt során. Szász Bélával stílusosan egy igazi, hagyományosan fehérre meszelt, tornácos túrkevei parasztházban találkoztunk.

A Sulipakk eljutott az iskolába készülő gyerekekhez, kezdődhet a suli!

Laskod, Petneháza - Laskodon ötven, Petneházán pedig százötven iskolakezdéshez szükséges „Sulipakk” csomagot adtak át a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai.

Lap tetejére