X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Egy olyan vidéken osztottunk, ahol nemrég zártunk projektet

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 12., kedd 16:50

 

Bélapátfalva, Bekölce - A bükkszentmártoni járásban, Bélapátfalván és Bekölcén osztott tartós élelmiszereket tartalmazó segélyt, száztíz csomagot május 12-én a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány.

A segélyszervezet nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely nemrégiben Bükkszentmártonban valósult meg. A házban rászoruló nagycsaládok, többségükben nevelőszülői tevékenységet végző szülők és gyermekek kapnak elhelyezést. A Rákóczi utcában, a tizenkét főt fogadni képes ingatlanban el kellett bontani a korábbi épületrészeket, a fészerek maradványait, s ezek helyén épült fel a korszerű közösségi tér, a raktár és a vizes blokk.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Helyszíni riportokkal és izgalmas beszámolókkal megjelent a Felebarát!

„Negyedszázad mögöttünk, Isten mellettünk”: Dr. Szilágyi Béla elnöki köszöntőjével megjelent a Felebarát Magazin, a Baptista Szeretetszolgálat időszaki kiadványának legújabb száma.

Jelentős adománnyal segített a magyar női kézilabda válogatott!

Budapest - 7 millió forint adománnyal csatlakozott az olimpiára kijutott magyar női kézilabda válogatott, a szakmai stáb és a Magyar Kézilabda Szövetség szakági vezetősége a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtéséhez, amelyen a nemzeti csapat és a szervezet egy Eger környéki családot támogat.

Felhívás vérplazmaadásra!

A Baptista Szeretetszolgálat bátorítja és kéri mindazokat, akik igazoltan COVID–19-betegségből gyógyultak meg, hogy segítsék vérplazmaadással a krízishelyzetben levő vírusfertőzött beteg embertársaink gyógyulását!

Lap tetejére