X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Egy olyan vidéken osztottunk, ahol nemrég zártunk projektet

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 12., kedd 16:50

 

Bélapátfalva, Bekölce - A bükkszentmártoni járásban, Bélapátfalván és Bekölcén osztott tartós élelmiszereket tartalmazó segélyt, száztíz csomagot május 12-én a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány.

A segélyszervezet nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely nemrégiben Bükkszentmártonban valósult meg. A házban rászoruló nagycsaládok, többségükben nevelőszülői tevékenységet végző szülők és gyermekek kapnak elhelyezést. A Rákóczi utcában, a tizenkét főt fogadni képes ingatlanban el kellett bontani a korábbi épületrészeket, a fészerek maradványait, s ezek helyén épült fel a korszerű közösségi tér, a raktár és a vizes blokk.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Így, az újabb támogatással még gyorsabb és hatékonyabb lett a segítségnyújtás

Budapest – A GLS segítségével a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány újabb jelentős logisztikai támogatás kapott feladatainak biztosításához. A cél közös: a legjobban rászorulók sorsának enyhítése egy máig nem látott, de rendkívüli szociális helyzetet eredményező krízis megoldása, enyhítése során.

Újabb együttműködés a járvány hatásait enyhítő célok érdekében

Budapest - A Rododendron Art & Design Shop a főváros legrégebbi és egyik legismertebb művészeti és design boltja együttműködési megállapodást kötött a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvánnyal. A cél a segélyszervezet támogatása abban a megfeszített munkában, amellyel a járvány negatív hatásait igyekszik csökkenteni.

Vujity Tvrtko és Ambrus Attila összefogott a fontos közös cél érdekében

Budapest - Jótékonysági árverés indult a Vujity Tvrtko által felajánlott Pulitzer-emlékdíjért és Ambrus Attila egyedi vázájáért. A tévés műsorvezető-újságíró, aki a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági nagykövete, a koronavírus-járvány elleni küzdelmet szeretné támogatni kezdeményezésével.

Lap tetejére