X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Civil-katonai kerekasztal találkozón a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezetője

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2019. április 25., csütörtök 15:08

 

Budapest – A Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ április 24-én, szerdán civil-katonai kerekasztal találkozót rendezett, amelynek meghívott előadója volt Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója is.


A Külügyi és Külgazdasági Intézetben megrendezett fórumon minden előadást követően lehetőség nyílt eszmecserére, a meghívott vendégek véleményének kifejtésére, valamint kérdések feltételére. Az előadások és ismertetők részben a „resilience” témaköréről, valamint a következő időszakban megtartandó, úgynevezett „nagy láthatóságú” katonai gyakorlatról adtak átfogó képet. Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója a katasztrófakockázat-kezelés és a resilience jelentéséről beszélt a természeti katasztrófákra való reagálás 20 éves tapasztalata alapján.

A meghívott szervezetek: Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány, ORFK Oktatási és Kiképző Központ, Külgazdasági és Külügyminisztérium, Nemzetközi Fejlesztési Főosztály, Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal, Külügyi és Külgazdasági Intézet, Magyar Vöröskereszt, NATO Erőket Integráló Elem képviselője, Migrációkutató Intézet, NKE Stratégiai Védelmi Kutatóközpont, NKE Katasztrófavédelmi Intézet, Biztonságpolitikai és Honvédelmi Kutatások Központja, BM Nemzetközi Oktatási Központ, BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, BM OKF Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, BM OKF Országos Polgári Védelmi Főfelügyelőség, Magyar Nemzeti Múzeum és Eszterházy Károly Egyetem.  

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Helyszíni riportokkal és izgalmas beszámolókkal megjelent a Felebarát!

„Negyedszázad mögöttünk, Isten mellettünk”: Dr. Szilágyi Béla elnöki köszöntőjével megjelent a Felebarát Magazin, a Baptista Szeretetszolgálat időszaki kiadványának legújabb száma.

Jelentős adománnyal segített a magyar női kézilabda válogatott!

Budapest - 7 millió forint adománnyal csatlakozott az olimpiára kijutott magyar női kézilabda válogatott, a szakmai stáb és a Magyar Kézilabda Szövetség szakági vezetősége a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtéséhez, amelyen a nemzeti csapat és a szervezet egy Eger környéki családot támogat.

Felhívás vérplazmaadásra!

A Baptista Szeretetszolgálat bátorítja és kéri mindazokat, akik igazoltan COVID–19-betegségből gyógyultak meg, hogy segítsék vérplazmaadással a krízishelyzetben levő vírusfertőzött beteg embertársaink gyógyulását!

Lap tetejére