“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Csak a jéghegy csúcsát látjuk

Minden évben február 22-én van a bűncselekmények áldozatainak napja. Toszeczky Renáta, a Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni programjának szakmai vezetője értékelte a jelenlegi helyzetet.

Projekt asszisztenst keres a Baptista Szeretetszolgálat!

A feladat: európai uniós és állami támogatási forrásokkal megvalósításra kerülő projektekhez kapcsolódó projekt asszisztensi feladatok ellátása.

Gyűjtést indítunk a mozgáskorlátozott Bea lakhatásáért!

Köszöntjük önkénteseinket, köszönjük helytállásukat a múltban és a jelenben!

Ma, az önkéntesség nemzetközi napján, december 5-én a Baptista Szeretetszolgálat nevében is külön köszönjük azt, amit ők a közösségért, mindannyiunkért tettek és tesznek! Sugalljon bármit a fogyasztásra épülő társadalom, az önként, ellenszolgáltatás nélkül végzett munka, a másokért vállalt áldozat az egyik legnagyobb emberi érték, amit büszkén ünnepelhetünk a mai napon!

Helyszíni riportokkal és izgalmas beszámolókkal megjelent a Felebarát!

„Negyedszázad mögöttünk, Isten mellettünk”: Dr. Szilágyi Béla elnöki köszöntőjével megjelent a Felebarát Magazin, a Baptista Szeretetszolgálat időszaki kiadványának legújabb száma.

Jelentős adománnyal segített a magyar női kézilabda válogatott!

Budapest - 7 millió forint adománnyal csatlakozott az olimpiára kijutott magyar női kézilabda válogatott, a szakmai stáb és a Magyar Kézilabda Szövetség szakági vezetősége a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtéséhez, amelyen a nemzeti csapat és a szervezet egy Eger környéki családot támogat.

Felhívás vérplazmaadásra!

A Baptista Szeretetszolgálat bátorítja és kéri mindazokat, akik igazoltan COVID–19-betegségből gyógyultak meg, hogy segítsék vérplazmaadással a krízishelyzetben levő vírusfertőzött beteg embertársaink gyógyulását!

Közel 9 millió forint adomány érkezett az árván maradt 6 éves kislány javára

Budapest, Győr - 2021. március 17-ig összesen 8.826.564 Ft érkezett be a Baptista Szeretetszolgálat számlaszámaira, amit egy árván maradt kislány családja teljes egészében megkap.

Meghosszabbítottuk az országos vitaverseny jelentkezési határidejét!

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány felhívja a középfokú és főiskolai, egyetemi szintű oktatási intézmények vezetőinek, munkatársainak, valamint diákjainak, hallgatóinak figyelmét egy projekt keretében megrendezésre kerülő Vitaversenyre, amelyre várjuk a kihívást kedvelő intézmények jelentkezését.

A Giligán Egyesület hagyományos, régi gyümölcsfái és a tudatos tervezés

Túrkeve – A Giligán Természetvédelmi és Hagyományőrző Egyesület a tájfajta, régi gyümölcsfajták népszerűsítése érdekében dolgozott ki programot a NoPlanetB elnevezésű projekt során. Szász Bélával stílusosan egy igazi, hagyományosan fehérre meszelt, tornácos túrkevei parasztházban találkoztunk.

Lap tetejére