“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Véget értek a hazai YouLead vitaversenyek: irány a döntő!

Az Európai Unió néhány szervezete „You Lead” elnevezéssel olyan vitaversenyt kezdeményezett, amelynek az volt célja, hogy ösztönözze a fiatalok szerepvállalását és a demokratikus vitát, valamint összekapcsolja azt a környezetvédelemmel.

A Radnóti Színház emberkereskedelem elleni programunkat támogatta

Budapest - A Radnóti Miklós Színház alkotói közössége egy fesztivál Közönségdíjának összegét ajánlotta fel a Baptista Szeretetszolgálat javára.

Mérlegképes könyvelői állást hirdet a Baptista Szeretetszolgálat

Szervezetünk pákozdi vagy budapesti irodájába keressük az önállóan és csapatban is dolgozni tudó, legalább 3 éves gyakorlattal rendelkező munkatársakat, teljes munkaidőben.

Jubileumi ünnep a 25 éves Baptista Szeretetszolgálattal

Budapest Aréna, 2022. december 2. A Baptista Szeretetszolgálat két év kihagyás után újra szeretettel vár a BudapestArénába, hogy egy közös ünnepen tekinthessünk vissza a szervezet 25 évére! Ebben segíteni fog Mező Misi és a Magna Cum Laude, Pintér Béla és zenekara, Szabó Balázs, Papp János a Magyarországi Baptista Egyház elnöke, Szilágyi Béla a Szeretetszolgálat elnöke de velünk lesz a Baptista Sulik 400 fős kórusa és több meglepetésvendég is!

Ajánlatkérési felhívás

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány Ajánlatkérési felhívása „Átmeneti menekültszálló felújítása 1239 Budapest, Grassalkovich út 294. címen”.

Gyökerekkel és szárnyakkal

Révész Szilvia, a Baptista Szeretetszolgálat szóvivője, segélyezési programigazgatója, a Baptista Női Misszió vezetője a segélyszervezet tevékenységének koordinálása során végzett kiemelkedő tevékenysége, különösen az ukrajnai menekültek megsegítését szolgáló munkája elismeréseként a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést vehette át az állami ünnepen.

„LÉPJ KI A CSÓNAKBÓL!”: emlékezés Szenczy Sándorra

Az ELTE Lágymányosi Campusán emlékeztek Szenczy Sándorra, a Baptista Szeretetszolgálat alapítójára június 8-án, szerdán. Az eseményen politikusok, közéleti szereplők, egyházi vezetők és segélyszervezetek irányítói is részt vettek.

Keresztény szerzők és kiadók az ukrajnai háború menekültjeiért

Siófok – Egy rangos szakmai konferencia résztvevői juttattak el adományt a Baptista Szeretetszolgálathoz a háború menekültjeinek megsegítéséért.

Mi erről a véleményed? Mi kíváncsiak vagyunk rá!

Nemzetközi petíciónk pár kattintással történő aláírásával olyan szabályozási változtatásokhoz járulhattok hozzá, amelyek egészséges és fenntartható holnapot biztosíthatnak a jelen és a jövő generációi számára.

Feltámadt!

Lap tetejére